Wharfedale Diamond A2 Aktive høyttalere

Wharfedale Diamond A2

Wharfedale Diamond A2

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, June 18 om du beställer innan 1 day and 27 minuter!


Vanlig pris: kr 11 500

Special Price kr 6 499/ParStereohøyttaleren Diamond Active Series kombinerer Wharfedales prisbelønte akustiske design med «true wireless»-frihet for en moderne digital livsstil.

* Påkrevde felt

+ -


PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

 • Aktiv Golvhögtalare

 • Integrerad förstärkare

 • Kraftfull bas

 • Bluetooth Aptx

 • Optical/Coax input

 • 2x RCA input

 • Trådløs HUB

 • Remote

 • Soft-dome tweeter

 • Kevlar element

 • Fylligt ljud

Stereohøyttaleren Diamond Active Series kombinerer Wharfedales prisbelønte akustiske design med «true wireless»-frihet for en moderne digital livsstil.

Diamond Active Series fra Wharfedale, Storbritannias mest kjente høyttalermerke, leverer trådløs tilkobling med en vri. Selv om dette ikke er de første stereohøyttalerne som tilbyr integrert forsterkning og Bluetooth-tilkobling med kompatible enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner, garanterer vår smarte «true wireless»-teknologi en større fleksibilitet enn mange slike konstruksjoner. Dette, kombinert med prisbelønt ekspertise innen lyd, gir bekvemmelighet og ytelse som skiller Diamond Active Series fra andre trådløse høyttalere.

 

Hvilke modeller finnes?

Diamond A1 er en «bokhylle»-høyttaler (31,5 cm høy) i intervallet (Diamond A2 er en større, gulvstående design som er 91,2 cm høy). Den leveres i ett par med medfølgende Diamond H1-hub. I hver høyttaler finnes en forsterker på 50 W som sammen leverer en kombinert «systemeffekt» på 100 W.

 

Hvordan fungerer de?

Wharfedales Diamond Active Series-høyttalere fungerer annerledes enn konvensjonelle trådløse høyttalere. De inneholder en avansert trådløst hub som avspillingsenheten er koblet til via Bluetooth (med støtte for den lydlig overlegne aptX-kodeken). H1-huben overfører deretter venstre og høyre lydsignaler til tilsvarende høyttalere via ukomprimert trådløs overføring, noe som gir større frihet når det gjelder plassering. I tillegg til at man blir kvitt behovet for å koble høyttalerne sammen via en kabel – det er derfor vi kaller det «true wireless» – bidrar det faktum at hver høyttaler har sin egen 50 W-forsterker til å sikre konsekvent, fullt optimalisert stereolyd.

For å gjøre det mulig med trådløs overføring uten forstyrrelser, unngår H1-huben frekvensbåndet på 2,4 GHz, som ofte er travelt, og retter seg i stedet mot 5,8 GHz-båndet. Den intelligente trådløse modulen kan automatisk veksle mellom frekvenser når det er nødvendig, noe som gjør at lokale forstyrrelser unngås uansett hvor høyttalerne er plassert. Hver høyttaler kan plasseres opptil 20 m fra huben, noe som gir en eksepsjonell fleksibilitet når det gjelder plassering. Det eneste andre kravet er at begge høyttalerne, med sine dedikerte forsterkere, må kobles til strømnettet

 

Drivere

Diamond A1 kan skilte med en egen 130 mm bass-/mellomregisterdriver, fremstilt av vevd Kevlar, som inngår i Diamond 200-serien. Konusen inneholder halvelliptiske «break up»-områder, noe som jevner ut responsen i hele det hørbare området, mens bassrefleksporter bak forsterker bassen.

En 25 mm tweeter med tøykuppel er også avledet fra Diamond 200-serien, som inneholder et system med presisjonsdrivermagnet og en omhyggelig utformet bølgeleder rundt membranen for optimal spredning. Driverenhetene kombineres via et sofistikert delingsfilternettverk som er spesielt utviklet for å optimalisere ytelsen for Diamond Active-høyttalernes integrerte forsterker/driverrutinekonfigurasjon, noe som gir en sammenhengende ytelse som er dristig og engasjerende, men også imponerende raffinert.

Alle Diamond Active-modeller finnes i et utvalg av svart lær med høyglanshvitt eller en høyglanset, svart frontplate.Produkt anmeldelser


 "Easy to set-up, well equipped, and authoritative performers: the Wharfedale A2s, like their standmount siblings, epitomise a good concept pretty well executed."
Wharfedale A2, What Hifi - Awarded 4 starsTekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Wharfedale
Weight 18.8000
Typ 2-vägs aktiv trådlös golvhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Frekvensomfång 40Hz – 20KHz
Bass extension 35Hz
Diskant 1x 25mm Soft Dome Tweeter
Bass/Mellomtone 2x 165mm Woven Kevlar Woofer
Størrelse 937 x 210 x 310 (mm)
Effekt 100 watt
Bluetooth-tilkobling Ja
fjernkontrol remote only
Sampling Frequency Up to 24bit / 96kHz
Input Sensitivity 350mV