Wharfedale D10 Subwoofer

Wharfedale D10

Wharfedale D10

Tilgjengelighet: Utsolgt


Vanlig pris: kr 3 699

Special Price kr 2 299/ST.Wharfedale er stolte over å kunne lansere en ny serie med aktive subbasser. Med en teknikk som er blitt finslepet i de populære WH-S8 og WH-S10, er de nye subbassene D8 og D10 den perfekte måten å forbedre ditt stereoanlegg eller hjemmeanlegg for å produsere utmerket low-end-ytelse.
+ -


  • 10 tums baselement

  • Kraftfull förstärkare

  • Bra med musik och film

Wharfedale D10

Wharfedale er stolte over å kunne lansere en ny serie med aktive subbasser. Med en teknikk som er blitt finslepet i de populære WH-S8 og WH-S10, er de nye subbassene D8 og D10 den perfekte måten å forbedre ditt stereoanlegg eller hjemmeanlegg for å produsere utmerket low-end-ytelse.

 

Kabinettkonstruksjonen til den nye D10 er blitt estetisk forbedret med nye høyglanslakkerte lydskjermer foran og kosmetisk forbedret finér. Dette er ikke bare en betydelig forbedring, men det nye utseendet er også utviklet for å matche den nye og prisbelønte Diamond 200-serien perfekt, som allerede har fått enestående omtale internasjonalt.

 

Bortsett fra en ny og forbedret estetikk, er de to nye subbasene bygd for å fremheve ytelsen på alle AV-installasjoner. D10 har et aktivt, dynamisk drevet subbasesystem i en lukket boks, noe som gir en rask, presis og intens bassgjengivelse. D10 bruker også en spesialdesignet effektforsterker av klasse D med balansert drift som gir kraft og dynamikk som ikke finnes i sammenlignbare produkter.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Wharfedale
Weight 16.5000
Basselement 1 x 10" (250mm) cone long-throw
Signal-to-noise ratio >85dB
enhedstype (type, størrelse) Active Dynamic-Drive IB subwoofer system
effekt (powerhandling) 150W (300W Peak)
Frekvensområde 35Hz - 150Hz
indput impedance Line In 10kOhms / LFE 5kOhms
indput sensitivity 100mV for maximum output (line)
indgange Stereo Line In (2 x RCA Phono) / Mono (LFE) Line In (RCA Phono)
fasejustering (0/180 grader) 0 - 180° phase switch
Automatisk standby Yes (turned on or off)