Minianlegg

Minianlegg er et kompakt hi-fi kvalitetssystem som lar deg streame musikk fra en rekke kilder takket være flere digitale innganger, Bluetooth-tilkobling og ofte en DAB radio og radio-tuner. Med nydelig og oppdatert teknologi låter musikken din også fantastisk! Vakre i design kan disse minianleggene virkelig bli en flott del av ditt hjem. Disse er blant de flotteste og enkleste minianleggene på markedet i dag. For en meget fin pris kan disse anleggene bli en del av ditt møbeloppsett. Disse har et kompakt og enkelt ytre, men med kraftfull og klar lyd. Du fortjener kun det beste!


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


Minianlegg

Godt volum og topp lydkvalitet - Minianlegg gir deg alt

Vi elsker alle å spille høy musikk til forskjellige anledninger. Det er en herlig frihet å kunne be med seg sine venner hjem til et grillparty i hagen og vite at du har det lydkaliberet som trengs for å kunne underholde deg og dine venner utover aften og kvelden. Et minianlegg har det volumet og den styrken som behøves for å bistå deg på dine festarrangementer hjemme. Det være seg til bursdagsfest, utdrikkingslag eller bare en vanlig helg med venner så har du nok krutt! Hva er vel bedre enn å kunne utgjøre ellers kjedelige gjøremål som husvask og rengjøring med musikk på full guffe. Nå behøver du ikke å fylle stuen med et gigantisk møbel som tar all den plassen du har. Cambridge Audio ONE er for eksempel ikke større enn at den passer godt inn i en reol eller som en del av TV benken. Nå kan du endelig be med deg dine venner hjem og se cup-finalen med fotballkommentarene på full guffe. Gå aldri mer glipp av et eneste mål! God musikk og gode filmer trenger god lyd. Det fins ingenting som er mer irriterende enn når lyden begynner å skurre helt på begynnelsen av filmen eller enda verre, når man har kommet midt i filmen. På Hifi-freaks så får du lydgaranti. Ingen skurring, god nøyaktighet og spredning av lyd inn i stuen din.

Gode produkter til gode priser

Hifi-freaks.no tilbyr god service og gode produkter til gode priser ved å fokusere på å gi deg både service og produkter direkte, og ved å velge bort utgifter til store butikkfilialer og massevis av ansatte. HiFi-freaks startet opp av helt enkle grunner. Fortjenestene i denne bransjen er ofte altfor høye og servicen kan være så som så. HiFi-freaks har satt seg som mål å forandre dette ved å fokusere på service og gi deg latterlig lave priser. Den fortjenesten andre leverandører får inn ved å la deg betale for drift av butikk og lønninger til ansatte gir Hifi-freaks.no direkte til deg ved å gi deg en fantastisk pris. Hifi-freaks.no er et distribusjonsfirma som ønsker å gi deg den beste servicen og selge de gode produktene til rekordlave priser. Her opereres det helt uten «mellommenn» og varen leveres direkte til deg. Dette vil si at hos HiFifreaks, så finner du produkter man vanligvis finner til salgs andre steder i Skandinavia til halve prisen. Store butikker og overflødige mengder med ansatte er endelig fjernet for å gi deg de aller beste prisene. Hifi-freaks syns det er viktig at du kan få prøve ut produktene hjemme i din egen stue. Derfor får du sjansen til å returnere varen i løpet av 30 dager dersom du ikke skulle være fornøyd eller mot formodning finner feil eller mangler. Ved bestillinger over 500 kroner så sendes pakken gratis til deg, og hvis du skulle angre kjøpet så betales frakten for returnering. Realiser dine drømmer i dag og velg i blant de beste Hifi produktene i Skandinavia. På  Hifi-freaks.no så får du garantert mye igjen for pengene!