Densen B-305 Anniversary Forsterkere

Densen B-305 Anniversary

Densen B-305 Anniversary

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 2 timmar and 17 minuter!


kr 8 999 /ST.


B-305 Anniversary Edition er kun laget i 25 stykker, og kun laget i svart. Hver enkelt enhet er har en tekst der det står «Anniversary model no. X out of 25» på toppen av kabinettet. B-305 Anniversary er også en vesentlig oppgradert versjon av den vanlige B-305. B-305 Anniversary, som er basert på teknologiene og know-howet fra B-330, leverer en effekt på hele 80 watt i 8 ohm og 160 watt i 4 ohm.

* Påkrevde felt

+ -


Sjokkerende mye musikk for pengene 

B-305 Anniversary Edition er kun laget i 25 stykker, og kun laget i svart. Hver enkelt enhet er har en tekst der det står «Anniversary model no. X out of 25» på toppen av kabinettet. B-305 Anniversary er også en vesentlig oppgradert versjon av den vanlige B-305. B-305 Anniversary, som er basert på teknologiene og know-howet fra B-330, leverer en effekt på hele 80 watt i 8 ohm og 160 watt i 4 ohm. 

 

Den har implementert samtlige av Densens lydmessige dyder, og man kan selvsagt være helt sikker på at B-305 Anniversary er en av de mest musikalske effekttrinnene i klassen under 10 000 kr.


B-305 Anniversary kan bi-ampes, og den kan drive de fleste høyttalere overraskende enkelt uten at man opplever åndenød. B-305 Anniversary er det musikalske valget i klassen og den fortjener å bli paret med en seriøs forforsterker som yter den rettferdighet.


Forsterkeren er utstyrt med valgbar gain for å kunne fungere i et minimalistisk oppsett med CD med variabelt volum, og alle inn- og utganger er selvfølgelig gullbelagte.Effektfulle følelsesutbrudd 
Densens effektforsterkerserie består av 6 suverene og perfeksjonerte effekttrinn, som hver for seg representerer og besitter unike lydkarakteristikker og som har et glimrende forhold mellom pris og kvalitet. Det designmessige omdreiningspunktet er de vakre «slim-linede» aluminiumskabinettene med de samme dimensjonene som Densens forforsterkere, mottakere og CD-spillere. Dette gjør at et Densen-oppsett kan fremstå som harmonisk og uten å for dominerende i stuen din, på den vakreste og mest estetiske måten.

Men bak den diskré utsiden finnes teknologi, rå styrke og lydkvalitet i særklasse. De innvendige kvalitetene er dermed minst like så skjellsettende som den ytterst elegante ytre fremtoningen.

Lyden fra Densens effektforsterkere er lynrask og ekstremt presis, og griper samtidig fast i enhver høyttaler og styrer og kontrollerer den med fast hånd slik at musikken settes fri – til glede for lytteren. Dessuten kan Densens effekttrinn også danne en kullsvart bakgrunn bak musikken takket være fraværet av støy og treghet, noe som bidrar til å tydeliggjøre hva som egentlig foregår i musikken. Effektforsterkerne har alle en helt usedvanlig god miks av toneklarhet, dynamisk spenst og begeistrende spillestil som gjør det til en utpreget fornøyelse å lytte til all musikk.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Densen
Weight 12.0000
Kategori Effektförstärkare
forstærker klasse A/B
Effekt 4Ω 160 w
Effekt 8Ω 80 w
Analog linjeinngang RCA
terminaler (hvor mange sæt) 2 sæt - (Bi-amping muligt)
Frequency response (Line) Frekvensområde (+0 -3 db): 2 hz - 400 khz
strømforsyning 500 VA, Kapacitet 90.000 uF
Mål forstærker HxBxD 440 x 310 x 64 mm.