Cambridge Audio CXA80 Forsterkere

Cambridge Audio CXA80

Cambridge Audio CXA80

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 1 timme and 57 minuter!


Vanlig pris: kr 8 499

Special Price kr 7 299/ST.Effekt, presisjon og holdning. CXA80 bygger på det prisbelønnede grunnlaget CXA60, og legger til ekstra 20-watts effekt, som gir 80 watt med ren presisjon, og skaper et usedvanlig livaktig lydbilde. Med sine balanserte innganger og USB-konnektivitet for ditt datamaskinbaserte musikkbibliotek tilbyr den løsninger for enhver kilde.

* Påkrevde felt

+ -


Klassifisert til 80 watt per kanal har CXA80 mer enn nok effekt til selv de mest krevende høyttalere. Men det er måten denne effekten leveres på, som setter CXA80 helt i en særklasse i forhold til sine konkurrenter. Hele den interne planløsningen er utformet for å minimere forstyrrelser mellom venstre og høyre (krysstale), og gi forbløffende stereoseparasjon, slik at du så og si kan plassere hvert instrument i rommet. Den har symmetriske og separate transformatoruttak for venstre og høyre kanal, to likerettere og separate PSU-er. Når de kombineres, gir disse "dobbel mono" funksjonene utrolig nærvær og dybde til musikken din, og et bredt, innhyllende lydbilde, som vanligvis kun er tilgjengelig i forsterkere som koster mange ganger mer.

Våre ingeniører brukte flere måneder på å lage det unike separerte kretskortet, fordi de visste at det til slutt ville gi den lyden de ville ha. Når det gjelder effekt, insisterte de like mye på å holde seg til det de visste ville levere. De brukte en Klasse AB forsterker for å minimere crossover-forvrengning, slik at musikken lyder renere og mer kontrollert. En audiofil klasse oversize toroidal transformator gir enorme effektreserver, et konsekvent lydsignal (ingen klipping) og sensasjonell bassprestasjon. Til slutt ble en ALPs film type volumpot rekruttert for sin nøyaktige volumkontroll og suverene lavnivå kanalbalanse, slik at volumet alltid er perfekt over både venstre og høyre kanal, uansett hvilket volum du foretrekker.

I bruk er CXA80 en fryd. Den flytende effekten til chassiset, med børstet finish og et lettlest frontpanel, er alt sammen utformet for å skape en hi-fi forsterker som er like vakker på utsiden som den er velkonstruert på innsiden. Uansett kilde vil CXA80 gi deg muligheten til å gjenoppdage favorittmusikken din.

For å nyte mer av musikken du elsker, har CXA80 blitt utformet fra grunnen av med digitale kilder i tankene. Ved hjelp av en høy-spesifikasjon 24-bit / 192kHz WM8740 DAC-chip fra Wolfson (en svært avansert digital til analog-omformer), tilbyr CXA80 en kraftig oppgradering for alle dine digitale kilder, og det å ganske enkelt koble den til den digitale utgangen til den dedikerte CXC CD-transporten skaper også et perfekt partnerskap. Resultatet er at enhver digital musikk når nye høyder, avslører nye dybder og kan nytes som aldri før.

CXA80 er utformet for å jobbe med et bredest mulig utvalg av alternativer, så vi konstruerte den med både digitale og tradisjonelle analoge innganger. Digital støtte kommer i form av en S/PDIF koaksial og en TOSLINK digital inngang, pluss en

asynkron USB-lydinngang - slik at du kan spille musikken din direkte fra PC-en eller Mac-en.

Legg til en valgfri BT100 Bluetooth-dongle, og du har tilgang til aptX-streaming av høy kvalitet, som åpner opp for et univers av muligheter fra din par-enhet. Analoge valgmuligheter inkluderer en balansert XLR-inngang av høy kvalitet, fire sett med RCA-innganger og en 3,5 mm aux-jack foran.

 
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 8.7000
forstærker klasse A/B
Effekt 4Ω 120W
Effekt 8Ω 80W
Analog linjeinngang 1x balanced XLR, 4 x RCA, 1 x 3.5mm MP3 input (front panel)
Digitale innganger 1 x S/PDIF coaxial, 2 x TOSLINK optical, 1 x USB audio, Bluetooth via BT100 (not supplied)
pladespiller indgang nej
pre out Ja (RCA)
sub udgang Ja (RCA)
høretelefonudgang Ja (3.5mm)
fjernkontrol remote only
terminaler (hvor mange sæt) Speakers A+B
D/A omformer for lyd Ja
DAC Wolfson WM8740
Frequency response <5Hz– 60kHz +/-1dB
Mål forstærker HxBxD 115 x 430 x 341mm