Cambridge Audio CXA60 Forsterkere

Cambridge Audio CXA60

Cambridge Audio CXA60

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 1 timme and 57 minuter!


Vanlig pris: kr 6 999

Special Price kr 5 999/ST.Så mye moro du kan ha med 60 watt. En forsterker er hjertet i ethvert hi-fi-system og vår – ‘What Hi-Fi?’s ‘Best Stereo Amplifier’ to år på rad – er uhyre underholdende. Med 60 watt effekten kommer 4 analoge, 3 digitale og valgfrie Bluetooth-innganger, slik at konnektiviteten din er i orden også.

* Påkrevde felt

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

 

Å utforme CXA60 var en utfordring som ble tatt imot med åpne armer av våre ingeniører. Vi ønsket en forsterker som lød mer musikalsk og energisk enn noe vi hadde laget før. De jobbet jevnt og trutt i flere måneder, og etter noen særlig sene netter var det endelig i boks. For å oppnå dette brukte de noen unike ingeniørteknikker, noen førsteklasses komponenter, og noen fremragende ører for detaljer.

Vi har brukt en audiofil klasse toroidal transformator, som bidrar til å minimere nivåene for magnetisk flux. Dette holder i utgangspunktet forvrengning og andre støynivåer lave, slik at musikken din spilles av med fullstendig renhet. Vi monterer også transformatoren sentralt, for å redusere interferens med andre komponenter i kretskortet, som for eksempelvolumpoten. Dette er en ytterligere innsats for at musikken din alltid skal lyde utrolig. Når det gjelder volumpoten selv, har vi brukt en ALPs film type volumpot som gir nøyaktig volumkontroll og suveren lavnivå kanalbalanse, slik at volumet alltid er perfekt kontrollert over både venstre og høyre kanal, uansett hvilket volum du foretrekker.

CXA60 ble utformet for å arbeide med digitale kilder fra begynnelsen, og har en innebygd 24-bit Wolfson WM8740 DAC (en førsteklasses digital til analog-omformer). Denne brikken står sentralt i vår prisbelønte DacMagic linje. Så enten det er musikk fra TV-en eller enheten for nettverk streaming, blir alt sammen sendt gjennom Wolfson DAC-en. Tilkobling av CXA60 til den digitale utgangen fra vår CXC dedikerte CD-transport skaper også et perfekt partnerskap. Resultatet er at enhver digital musikk når nye høyder, avslører nye dybder og kan nytes som aldri før.

De digitale tilkoblingene er en S/PDIF koaksial og en TOSLINK digital inngang. Legg til en valgfri BT100 Bluetooth-dongle, og du har tilgang til aptX-streaming av høy kvalitet, som åpner opp for et univers av trådløse muligheter fra din par-enhet. Analoge valgmuligheter inkluderer fire sett med RCA-innganger og en 3,5 mm aux-jack foran, så alt er tatt hånd om der også.

Den flytende effekten av chassiset, med børstet finish og et lettlest frontpanel, er alt sammen utformet for å skape en hi-fi forsterker som er like vakker på utsiden som den er velkonstruert på innsiden. Uansett kilde vil CXA60 gi deg muligheten til å gjenoppdage favorittmusikken din.

 

 Produkt anmeldelser

 

AUDIO MAGAZINE


GERMANY, NOVEMBER 2016


Der mächtige Ringkerntrafo in der Mitte zeigt, wo’s langgeht – Qualität hat Vorrang.

WHAT HI FI?


UNITED KINGDOM, NOVEMBER 2016


Vigoureux, bien timbré, le CXA60 convainc d'emblée. Anglais d'esprit, il est à l'écoute de la moindre nuance, très réactif aux rythmes.

WHAT HI FI? AWARDS 2016


UNITED KINGDOM, OCTOBER 2016


"A great £500 amplifier that looks and sounds the part – this Cambridge is a big success"


DIAPASON D'OR


UNITED KINGDOM, OCTOBER 2016


Vigoureux, bien timbré, le CXA60 convainc d'emblée. Anglais d'esprit, il est à l'écoute de la moindre nuance, très réactif aux rythmes.

ALPHA AUDIO CXA60


NETHERLANDS, APRIL 2016


Er is één versterker die doet wat er beloofd wordt. Uw muziek geweldig laten klinken. De Cambridge CXA60, de grote winnaar!

WHAT HI-FI?


UNITED KINGDOM, AUGUST 2015


"A great £500 amplifier that looks and sounds the part - this is a big success"

Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 8.3000
forstærker klasse A/B
Effekt 4Ω 90W
Effekt 8Ω 60W
Analog linjeinngang 4 x RCA, 1 x 3.5mm MP3 input
Digitale innganger 1 x S/PDIF coaxial, 2 x TOSLINK optical, Bluetooth via BT100 (not supplied)
pladespiller indgang nej
pre out Ja (RCA)
sub udgang Ja (RCA)
høretelefonudgang Ja (3.5mm)
fjernkontrol remote only
terminaler (hvor mange sæt) Speakers A+B
D/A omformer for lyd Ja
DAC Wolfson WM8740
Frequency response <5Hz– 60kHz +/-1dB
Mål forstærker HxBxD 115 x 430 x 341mm