Forsterkere

En integrert forsterker har forforsterker og effektforsterker plassert i ett kabinett. Separat for- og effektforsterker gir større fleksibilitet enn en tilsvarende integrert forsterker, men tar mer plass og koster som regel mer. Når du velger forsterker må du sørge for at den har den effekten og de tilkoblingsmulighetene du trenger.
Pris

180 per side

27 vare(r)

Pris

180 per side

27 vare(r)


Forsterkere

Forsterk lyden du elsker

Musikken lar oss slappe av og leve et helt unikt liv hvor vi drømmer oss vekk fra hverdagen. Med jobb, karriere eller skole i tillegg til familie og andre forpliktelser, så blir hverdagen for mange veldig overveldende. Da er det deilig å lene seg tilbake og nyte god musikk. Det er derimot dessverre sånn at de aller færreste har tilgang på denne gode musikken. Utstyret i det fleste hjem er dessverre utdatert og produserer sjeldent det potensialet som faktisk ligger i musikken. Mest av skylda ligger hos elektronikk kjedene som kjøper inn varer som i tur og orden har gått gjennom flere ledd. Dette øker prisen betraktelig når sluttproduktet skal selges til kunden. Hifi-freaks er en nettbutikk som ønsker å endre denne triste trenden. Ved å selge deg produktene på en mye mer direkte måte, så får du de samme gode produktene til en mye lavere pris. Hifi-freaks markedsfører alle de kjente merkene, og tilbyr faktisk et utvalg som er mye bedre enn hos de vanlige forhandlerne du mest sannsynlig har måtte streve med i fortiden. Dersom du er i en situasjon hvor du ønsker en forsterker, så er det bare å glemme å gå til butikken og betale i dyre dommer. Velg Hifi-freaks, så velger du lave priser, god kvalitet og et enestående utvalg.

Forsterkerne du vil elske

Selv om Hifi-freaks markedsfører både høyttalere og hodetelefoner også, så er kanskje forsterkerne det produktet vi er aller mest stolt over. Her får du et utvalg som ikke har noen sidestykke, og du vasser i gode tilbud. Velg og vrak gjennom 6 anerkjente merker og enda flere modeller innen hvert eneste merke. Enten du leter etter godt design, lav pris eller kanskje den aller beste kvaliteten, så befinner ditt fremtidige produkt seg her. Med den ovennevnte modellen, så presses prisene ned til det laveste nivået mulig. Allikevel har Hifi-freaks en rekke produkter på tilbud, noe som gjør prisene helt latterlig lave. Her er det bare å slenge seg på tilbudene før Hifi-freaks innser feilen de har gjort! Kanskje kan Audiolab forsterkerne, som i dag kommer med tilbud på opp til 55 %, friste deg. På den mest anerkjente modellen, Audiolab 8300A, sparer du i dag hele 7,000 kr. Det er en ekstrem rabatt og en du bør utløse umiddelbart. Dersom du vil ha en litt billigere forsterker, men fortsatt god kvalitet, så bør du vurdere enten TIBO eller Wharfedale. For det utrente øret kan du så vidt høre noen forskjell mellom disse og de aller beste merkene. Begge de ovennevnte merkene har en rekke lavprismodeller, så her er det bare å velge den som passer din bruk. Er du bare ute etter en billig og enkel forsterker, så er nok Earthquake sin trådløse forsterker til latterlig lave 1,299 kr det beste du kan finne i markedet. Uansett hva du gjør er det derimot helt soleklart at du bør se til Hifi-freaks nesten gang du kjøper forsterkere, høyttalere eller hodetelefoner.