Cambridge Audio CXUHD ROMJULSFEST!

Cambridge Audio CXUHD

Cambridge Audio CXUHD

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, January 22 om du beställer innan 2 days, 5 timmar and 45 minuter!


Vanlig pris: kr 8 999,00/ST.

Special Price kr 8 299,00/ST.4K UHD Universal Blu-Ray-spiller
Tre inn i en verden av kontursterke bilder og overveldende detaljer, alt sammen i strålende 4K-oppløsning, med Cambridge Audios aller første UHD-spiller. Utformet uten DAC-er for støyreduksjon og forbedret lyd- og bildekvalitet, støtter CXUHD det nyeste innen 4K-teknologier, inkludert UHD-plater, HDR og Dolby Vision, og gir deg en referansekvalitets-spiller som er i stand til å håndtere nesten alle video- eller lyd-filformater du kan forsyne den med.

* Påkrevde felt

+ -


CXUHD støtter avspilling av 4K UHD Blu-Ray disker, spiller av videoer i en oppløsning på opptil 3840 x 2160, og leverer fire ganger så mange piksler som en vanlig HD Blu-Ray. Andre 4K-mediefiler støttes også for avspilling, ved hjelp av HEVC H.265, H.264, VP9 4K og Hi10P video-dekoding, for økt kompatibilitet med brukergenerert innhold. HDR (High Dynamic Range) støttes også med HDR-TV, og utvider rekkevidden av kontrast og lysstyrke, for avanserte og utvidede farger. Den er profesjonelt kalibrert for å optimalisere det dynamiske området mellom svart og hvitt, i tillegg til å levere naturlige farger og filmisk flyt. For kompatibilitet er den også forsynt med konvertering for eldre SDR (Standard Dynamic Range) skjermer.

Dolby Vision forandrer hjemmekinoopplevelsen ved å levere slående høydepunkter, 68 milliarder farger og intenst mørke som ingen har sett på standard TV-skjermer. Ved hjelp av smarte metadata forsterker Dolby Vision TV-ens prestasjon ramme for ramme.

Med to USB 3.0-porter for medieavspilling, kan CXUHD spille av en rekke video-, musikk- og bildefiler fra USB-pinner og harddisker, inkludert HEVC, H.264, VP9 4K og Hi10P-video. Du kan også bruke den innebygde 802.11ac Wi-Fi eller Gigabit Ethernet til å koble enheten til hjemmenettverket, noe som gir deg enkel tilgang til mediefiler lagret på datamaskiner, bærbare datamaskiner, NAS-stasjoner og hjemme-servere. Den universelle kompatibiliteten gjør det også mulig å spille av flere diskformater, inkludert Blu-ray, 3D Blu-ray, DVD, DVD-Audio, SACD og audio-CD.

Med intern tilknytning av Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, og Bitstream-tilknytning for objektbaserte immersive lydformater som Dolby Atmos og DTS:X, støtter CXUHD forbløffende lyd om det så er for det nyeste lydsporet til suksessfilmen.

Ved hjelp av den nyeste teknologien og vår mangeårige erfaring med hjemmelyd og -kino i beste kvalitet, tilbyr vår UHD-spiller videoavspilling med referansekvalitet. En tilpasset quad-core video dekoder integrerer vår ekspertise i avansert video-dekoding, -behandling og -optimalisering. Den presisjonsproduserte, balanserte laseroptiske disk-lasteren sikrer jevn og pålitelig avspilling uansett hvilken disk du spiller. Mekanismen gir super-rask lasting med feilsøking og korreksjon. Enheten fungerer som en transport, da vi fjernet den interne DAC-en for å redusere interferens med signalet, og forbedret kvaliteten ved å redusere videostøy. Enheten passer også sømløst inn i dagens CX- og hjemmekinooppsett, med sin glatte finish og frontpanel i børstet aluminium.

 

To separate HDMI-utganger er plassert på baksiden av CXUHD, en HDMI 2.0-port for tilkobling av de nyeste 4K UHD-TV-er, projektorer og AV-mottakere, og en HDMI 1.4-lydport for tilkobling av eldre AV-mottakere.

En HDMI 2.0-inngang som støtter UHD-oppløsning er inkludert for at brukere skal kunne koble til eksterne streaming-enheter som Chromecast, Amazon Firesticks og Apple TV. Denne fleksibiliteten lar deg velge mellom et bredt spekter av streaming-enheter og -tjenester, samtidig som du utnytter fordelene med CXUHDs lyd- og video-behandlingskapasitet.

Integreringsvennlige funksjoner gjør CXUHD til et meget godt valg for ethvert hjemmekinoanlegg. Koaksiale og optiske digitale lydutganger gir bakoverkompatibilitet med eldre lydkomponenter du måtte ha i systemet.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 5.0000
Kategori UHD Blu-ray
Digitale innganger 2 x USB 3.0 (EXTERNAL STORAGE )
Digitale utganger Toslink/Coax - HDMI 1 (INPUT & OUTPUT) Video: UHD/1080p 24/1080p/1080i/720p/576p/576i/4 80p/480i, 3D frame-packing 720p/1080p24 Audio: up to 7.1ch/192kHz PCM, up to 5.1ch DSD, Bitstream - HDMI 2 (AUDIO OUTPUT ONLY) up to 7.1ch/192kHz PCM, up to 5.1ch DSD
WiFi ja
fjernkontrol remote only
afspilnings formater (CD,SACD osv.) UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, AVCHD, SACD, CD, Kodak Picture CD, CD-R/RW, DVD±R/RW, DVD±R DL, BD-R/RE
Sampling Frequency Up to 7.1ch/192kHz PCM, up to 5.1ch DSD, Bitstream
trigger funktion ja, 12V
strømforsyning Universal Switch-mode 100 – 240V AC, IEC Inlet
Mål forstærker HxBxD 82mm x 430mm x 312mm
Øvrigt VIDEO FILE FORMATS SUPPORTED MPEG2, MPEG 2 HD, MPEG4, MPEG4 HD, AVC, VC-1, XVID, AVI, AVC, MKV (4.1), DAT, VOB, WMV, MOV, MP4, MPEG-PS, FLV, MTS, M2TS, M2T, M4V, QuickTime AUDIO FILE FORMATS SUPPORTED AAC, WMA, MP3, APE, Ogg Vorbis, FLAC, WAV