Mission QX-2 Høyttaler

Mission QX-2

Mission QX-2

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Friday, February 26 om du beställer innan 17 timmar and 13 minuter!


kr 4 699 /Par   inkl. MVA og toll


QX-serien ble designet for å gifte seg med avansert engineering med en meget attraktiv og unik design som lar høyttalerne passe perfekt inn i det moderne hjemmet.

* Påkrevde felt

+ -


QX-serien ble designet for å gifte seg med avansert engineering med en meget attraktiv og unik design som lar høyttalerne passe perfekt inn i det moderne hjemmet.

Utseendet på frontpanelet antyder den avanserte teknologien i høyttalerne mens den gir et attraktivt ansikt for lytteren.

Mission Qx-serien bruker Mission sitt klassiske IDG (Inverted Driver Geometry) driverformat. Ved å plassere diskantenheten under bass / mellomtone-driveren blir lengden på banen utjevnet slik at lydbølgene sammenfaller i lytterens hodehøyde. Dette prinsippet forbedrer ‘tidsjustering’.

Ny ‘ring dome’ diskant enhet tilbyr høye nivåer av musikalsk detalj med lav forvrengning - de vanlige kuppelkavitasjonseffektene unngås fullstendig

Dual ring radiator - Mission's eksklusive ‘ring dome’ benytter et vevet tekstilmateriale dannet i et dobbelt ringarrangement. Kombinasjonen av tekstilkuppel og multi-ring surround benyttet optimal stivhet til det maksimale utstrålende området.

Dobbelt bakre hulrom ikke-reflekterende design - mottrykk fra membranen ventileres til et dobbelt bakhulrom, noe som reduserer resonans og opprettholder en bred driftsbåndbredde.

Bassdrivere har Mission DiaDrive-system

Naturlig mellomtone-kvalitet med suveren bass forbigående påvirkning blir levert av en sømfri krumlinjet kjegle formulert av en blanding av myk masse og akrylfiber som er spesielt designet for klarhet i mellomtone og klarhet.

DiaDrive-design med to kjegler

Støtting av den krumme fremre kjeglen er en stiv, konisk støtte med økt kontaktområde med stemmespolen for enestående forbigående innvirkning.

Båndlignende design av sporport

Den nye spillportporten har ribber for å forbedre luftstrømmen og unngå "chuffing" så ofte hørt fra bassrefleks-porter. Resultatet er forbedret ytelse med lav frekvens med lavere forvrengning.

Toppplate i aluminium

Innføring av topp- og bunnplater av aluminium i skapet gir ikke bare et attraktivt, høyteknologisk utseende til høyttalerne, men forbedrer også lydkvaliteten.

Den ekstra massen og stivheten reduserer resonans fra skapets vegger, og senker farge og forvrengning.

Gulvstående høyttalere bruker forlengelsen av bunnplaten for å forbedre stabiliteten med piggspydepinner.

 

Denne teksten er maskinoversatt
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Weight 19.5000
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 88 dB
Impedans 8 Ohm
Frekvensomfång 44Hz - 24kHz
Bass extension 38Hz (-6dB)
Diskant 1.5" Textile Ring Dome
Bass/Mellomtone 6.5" Long Fiber Composite Cone
høyttalertilkobling Single-wire
Størrelse 32 x 22 x 30.5 cm