Mission LX-2 Kompakte høyttalere

Mission LX-2

Mission LX-2

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 7 timmar and 45 minuter!


Vanlig pris: kr 1 899

Special Price kr 1 499/ParTradisjonen tro er Missions nye LX-2 kraftig, presis og dynamisk, og viktigst av alt: kul å lytte til!

* Påkrevde felt

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Stora dynamik

  • Testvinnare!

  • Kräver förstärkere

Tradisjonen tro er Missions nye LX-2 kraftig, presis og dynamisk, og viktigst av alt: kul å lytte til!

Uansett sjanger leverer disse små høyttalerne hver eneste tone med en entusiasme og sjel som man sjelden ser i denne prisklassen. Selv om de ser kompakte og beskjedne ut, kan de lett fylle et middels stort rom med en attraktiv og åpen lyd.

LX-2 bruker Missions konvensjonelle «omvendte» woofer. Dette bidrar til en mer fokusert og eksakt gjengivelse av mellomregisteret slik at stemmer og sang høres knivskarpt. Hvis du kaster en god innspilling på anlegget, så føles det som om artisten står rett foran deg.

LX-2 har til tross for sin størrelse utbredt dynamikk selv ved lavere lyttenivåer. Mission har bevisst gjort alt som var mulig for å gjøre LX-2 så lettdrevet at den kan brukes med de fleste små anlegg og forsterkere uten at man mister kontrollen over musikken.

 

Crossover

Den er kalibrert for å forbedre off-axis-ytelsen samtidig som en balansert on-axis-lyd opprettholdes – Crossover er resultatet av Missions langvarige anstrengelser i å prøve ut ulike komponenter for å optimalisere resultatene. Den trådløse ruteren konsentrerer seg om høykvalitativ kjøring av høyttalerkabel i stedet for å dele den opp mellom to billigere alternativer.

 

Kabinettet

Det velbygde, kompakte trekabinettet viser fordelene med å gå tilbake til fundamentet, samtidig som man bruker avanserte strategier for å skape en konkret plattform som er integrert i driverenhetene. Med en lengde på litt mer enn 30 cm, garanterer LX-1s kompakte størrelse en stivhet som er vanskelig å få på større høyttalere. Den diskré visuelle designen og den stilige finishen gir en fantastisk elegant høyttaler.

 

Kompatibilitet

LX-2 tilbyr allsidig og fleksibel plassering, da den kan stå både midt i en bokhylle eller på et par egne stativer. LX-2 står best nær, men ikke mot en bakvegg, ettersom den bakre brenningsporten trenger litt rom bak for å få den beste ytelsen. Disse Mission-høyttalerne er lette å drive og ukritiske når det gjelder kompatible komponenter. De er transparente nok for til og med å slippe igjennom premiumsseparasjoner.

 

Hos Hi-Fi-freaks er vi forbauset over hvor mye lyd man kan få for pengene i den nye LX-serien fra Mission. Ikke uventet vant de også What HiFi-prisen for de beste høyttalerne i klassen i 2015 uten nevneverdig konkurranse.Produkt anmeldelser


 "Mission possible! These entertaining budget speakers are among the best budget speakers out there..."

What Hi-Fi? award winner 2016'. 5-star review."Best standmount speaker under £200"
What Hi-Fi? award winner 2016'. 5-star review.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Mission
Weight 5.2000
Typ 2-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 86.5dB
Impedans
Frekvensomfång 60Hz-30kHz
Anbefalt forsterker strøm 20-100W
Diskant 25mm microfibre dome tweeter
Bass/Mellomtone 130 mm advanced fibre bass driver
høyttalertilkobling Single-wire
Størrelse 305 x 191 x 260 (mm)