Mission LX-1 Kompakte høyttalere

Mission LX-1

Mission LX-1

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 8 timmar and 14 minuter!


kr 2 399 /Par


Høyttalerne Mission LX-1 er blitt utformet med sine opprinnelige røtter i tankene. Dette er mest merkbart i gjenopplivingen av Missions tradisjonelle driverkonfigurasjon, som plasserer diskanten under midten/bassen.

* Påkrevde felt

+ -


  • Stora dynamik

  • Kompakt

  • Kräver förstärkere

Høyttalerne Mission LX-1 er blitt utformet med sine opprinnelige røtter i tankene. Dette er mest merkbart i gjenopplivingen av Missions tradisjonelle driverkonfigurasjon, som plasserer diskanten under midten/bassen.

 

Dette særegne oppsettet skiller ikke bare disse monteringsdelene fra konkurrentenes, men det underletter også tidsinnstillingen mellom driverne og forbedrer synkroniseringen av lydproduksjonen når den når lytteren.

 

Mission LX-1 bruker en 25 mm kuppeldiskant i mikrofiber sammen med en 10 cm midt- og bassdriver i mikrofiberkompositt gjennom en 4-trinns design med enkelttrådet delingsfilter. Driveren er grundig utviklet for å gi lite forvrengning og en jevn respons.

 

Crossover

Den er kalibrert for å forbedre off-axis-ytelsen samtidig som en balansert on-axis-lyd opprettholdes – Crossover er resultatet av Missions langvarige anstrengelser i å prøve ut ulike komponenter for å optimalisere resultatene. Den trådløse ruteren konsentrerer seg om høykvalitativ kjøring av høyttalerkabel i stedet for å dele den opp mellom to billigere alternativer.

 

Kabinettet

Det velbygde, kompakte trekabinettet viser fordelene med å gå tilbake til fundamentet, samtidig som man bruker avanserte strategier for å skape en konkret plattform som er integrert i driverenhetene. Med en lengde på litt mer enn 30 cm, garanterer LX-1s kompakte størrelse en stivhet som er vanskelig å få på større høyttalere. Den diskré visuelle designen og den stilige finishen gir en fantastisk elegant høyttaler.

 

Kompatibilitet

LX-1 tilbyr allsidig og fleksibel plassering, da den kan stå både midt i en bokhylle eller på et par egne stativer. LX-1 står best nær, men ikke mot en bakvegg, ettersom den bakre brenningsporten trenger litt rom bak for å få den beste ytelsen. Disse Mission-høyttalerne er lette å drive og ukritiske når det gjelder kompatible komponenter. De er transparente nok for til og med å slippe igjennom premiumsseparasjoner.

 

Ytelse

LX-1 leverer hjertet av musikken, en sjeldenhet for høyttalere uansett pris. De er raske og pakker dyp bass uten at den mister presisjon eller autoritet. De timer godt og presenterer momentforandringer på en overbevisende måte uten å forsømme finessene.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Mission
Weight 4.3000
Typ 2-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 86.5dB
Impedans
Frekvensomfång 65Hz-20kHz
Anbefalt forsterker strøm 20-80W
Diskant 25mm microfibre dome tweeter
Bass/Mellomtone 100mm advanced fibre bass driver
høyttalertilkobling Single-wire
Størrelse 260 x 160 x 235 (mm)