Wharfedale Jade SR Wharfedale

Wharfedale Jade SR

Wharfedale Jade SR

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, June 18 om du beställer innan 1 day, 15 timmar and 24 minuter!


kr 6 999 /Par


Jade er en den siste audiofile klassehøyttaleren design fra Wharfedale, verdens mest kjente HiFi-merke.

* Påkrevde felt

+ -  • 3-veis høyttaler

  • Alu diskant

  • Keramisk mellomtone

  • Acufibre element

  • Matcher med andre Jade-modeller

  • Pianolakk

  • Krever forsterker

  • Wall mount

Jade er en den siste audiofile klassehøyttaleren design fra Wharfedale, verdens mest kjente HiFi-merke.

 

Den inneholder alle de siste forbedringene innen høyttalerdesign og produksjon med hjelp av IAGs vertikalt integrerte fabrikker. Datastøttet modellering og presisjonsverktøy gjør det mulig for Wharfedale å produsere høyeste ytelse fra dette fantastisk utformede tilbudet av høyttalere. Med hver eneste del av hver drivenehet og komponent laget i deres egen fabrikk, har de fullstendig kontroll over alle apsekter av kvalitet ved produksjonen av sine høyttalere for at høyttalerne skal kunne tilby sine eiere en livslengde av overflod.

 

Produsert for å tilby noe utenom det vanlige og for å kunne betraktes som et eksepsjonelt musikkreproduksjonsinstrument, må hver eneste Wharfedale-høyttaler oppfylle et antall krevende kriterier. Den må presentere enestående detalj og oppløsning som krever en diskanthåndterer med et godt svar på uhørlige frekvensspekteret. Den må ha en nøytral, realistisk mellomklasse som er ufarget av kabinettets boxiness og som avslører den ekte innspillingen. Den må ha enestående båndbredde som kan nå dyp uten overheng. Det hele må samles fullstendig med en pakke som er ambivalent med romsomgivelse og oppviser en bred, jevn dispersjon uten faseinterferens eller fargelegging.

 

Til slutt må den hele tiden være avslappet og enkel etter hvert som den beveger seg gjennom oktavene. Foruten å sende inn hver eneste enkelt drivenhet under testing og certifisering av et team av førsteklasses ingeniører, utsettes hver eneste ferdigstilte høyttaler for nøye testprosedyrer, hvis resulat må bekreftes av sjefen for akustisk design i Wharfedale, Peter Corneau.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Wharfedale
Weight 6.5000
Typ Surround
Lådkonstruktion Closedcabinet
Känslighet 85 dB
Impedans 6 Ω
Frekvensomfång 80Hz-24kHz
Anbefalt forsterker strøm 30W - 120W
Diskant 1" (25 mm) Alu high dome
Mellanregister 3" (75 mm) Alu high dome
Basselement 5" (125 mm) Acufibre cone
høyttalertilkobling Single-wire
Størrelse 347 x 300 x 165 mm
Övrigt gummifötter