Wharfedale

Wharfedale er en av de eldste og mest anerkjente produsentene innen høyttalere, forsterkere og stereo. Denne produsenten har stått gjennom godt over 80 år med tekniske innovasjoner, og har bevist en imponerende evne til å fortsatt holde kvaliteten oppe. Mange giganter har falt i løpet av denne perioden, men Wharfedale har alltid hatt et mål for øyet, og det har vært å være i front til enhver tid. Dagens marked er intet unntak, og her har virkelig Wharfedale tatt et godt grep. Med modeller for alle og enhver et Wharfedale intet annet enn imponerende, og du finner deres best bidrag hos HiFifreaks.
Pris

180 per side

34 vare(r)

Pris

180 per side

34 vare(r)


Wharfedale

En historie å være stolt av

Wharfedale stammer helt tilbake til 1932, den gangen høyttaleren inne i din telefon ville vært regnet som en verdensklasse høyttaler. Gjennom flere tiår med britisk dominans innen musikk, med giganter som Beatles, vokste Wharfedale seg meget store på et folk som ble mer og mer engasjert innen musikk. I løpet av tiårene utviklet naturligvis teknologien seg signifikant. Fra å holde et nivå under dagens absolutte skarveste høyttalere, kom Wharfedale seg gjennom perioden som førte til dagens enestående høyttalere. I dag er Wharfedale en meget anerkjent produsent innen god lyd, og det er nettopp derfor HiFifreaks er så stolte over å markedsføre akkurat denne merkevaren. HiFifreaks er meget nøye i sine utvalg, så det er ikke uten grunn at Wharfedale ble valgt ut. Ved å være en direkte mellommann mellom deg og merkevaren, kan HiFifreaks i dag tilby lavere priser enn noensinne. Der de fleste elektronikkbutikker ikke engang markedsfører denne merkevaren, så har de derimot mange mellommenn som presser prisene opp. Dyre fysiske lokaler, ansatte som så vidt vet noe om en høyttaler og markedsføring uten sidestykke legger også en god slump med sifre på prisen. Hos HiFifreaks trenger du derimot ikke å bekymre deg for slik praksis, da hvert eneste initiativ her er rettet mot å senke prisen til det absolutt laveste mulige nivået. Sammen gir HiFifreaks og Wharfedale deg dermed et fantastisk tilbud i dag. Her er det bare å løpe å kjøpe de fantastiske modellene!

Prisen som sjokkerer

Wharfedale er et meget unikt merke fordi de tilbyr et bredt utvalg av modeller uten å gjøre noe kompromiss på kvalitet. Her er hver eneste modell en nytelse for både ører og øyne. Modellene er stilige og fanger virkelig blikket ditt. Samtidig tilbyr de naturligvis noe av den beste lyden du kan tenke deg i dagens marked, noe som virkelig er varemerket til Wharfedale. Blant utvalget finner vi også et ganske bredt spenn, slik at du garantert kan finne en modell som passer din lommebok og din smak. Du kan anskaffe alt fra Wharfedale Diamond 210 til Wharfedale Airedale Heritage Classic, noe som viser hvilket fantastisk spenn denne produsenten sitter inne med. Wharfedale Diamond 210 er en perfekt start for deg som ønsker å dyppe føttene inn i ideen om bedre lyd i hjemmet. Denne modellen ser kanskje ikke ut som den vil gi så mye lyd fra seg, både med tanke på størrelse og pris, men her er det nok av krefter til å gi deg en god opplevelse. I den andre enden av skalaen vil Wharfedale Airedale Heritage Classic virkelig være fantastisk for deg. Denne høyttaleren er nærmest for et samleobjekt å regne, og er blant de beste en kan finne i dagens marked. Midt imellom disse to modellene finner du et bredt spenn, så her er det bare å se gjennom og finne noe som passer ditt budsjett og din smak. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du mottar kvalitet av den aller ypperste klasse med Wharfedale hos HiFifreaks.