TIBO

Enkelte ganger finner en et merke som virkelig skiller seg ut. Uansett hvilken kategori merket er i, så får vi en god følelse hver gang vi hører navnet, og vi vet at de mener alvor. Innen god lyd, så er TIBO en av disse merkene. Dette merket er anerkjent for ypperlig kvalitet til en rimelig pris. I TIBO sine produkter er alt optimalisert til det ytterste, slik at du får en herlige opplevelse. Her det med andre ord bare å glede seg til en ultimat opplevelse. Søker du god lyd, så er TIBO svaret for deg!


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


TIBO

Lyd på toppnivå

I markedet for høyttalere, forsterkere og stereo, er det ofte slik at produsentene har befunnet seg i markedet i flere tiår, og i enkelte tilfeller over 100 år. I likhet med andre markeder, så har disse selskapene bygd seg opp en nærmest ugjennomtrengelig posisjon. Allikevel vet vi at det er enkelte selskap som trenger seg inn i markeder med nye ideer og bedre produkter. I markedet for god lyd finner vi en slik produsent i TIBO. Dette merket er meget ungt i forhold til de andre merkene i markedet, og det stammer kun tilbake til 2010. Sammenlignet med sine konkurrenter er kanskje TIBO ekstremt ungt, men det gjør bare deres suksess enda mer imponerende. I løpet av knappe 8 år har selskapet befestet sin posisjon som en produsent som leverer ekstremt høy kvalitet til en billig penge. Med sin base i England er det naturligvis her selskapet står sterkest, men markedene i andre land har virkelig begynt å få sansen for dette merket også. Det er derfor HiFifreaks har valgt å markedsføre dette enestående merket til norske kunder. Vi nordmenn godtar kun det beste, og TIBO går sannelig under denne beskrivelsen. Samtidig er vi også ganske gjerrige, så da blir det dobbelt opp for oss når TIBO presser prisene ned. Med HiFifreaks sin unike modell hvor mellommenn, fysiske butikker og ansatte blir presset ut, så blir faktisk prisene bare enda lavere. Her er det ikke noe å lure på. Dersom du ser etter god lyd i ditt hjem, så er TIBO et soleklart valg. Her er det mer enn nok av kvalitet å peke på, og det til en billig penge.

Tibo: kvalitet til en billig penge

TIBO har til tross for sin unge alder blitt anerkjent i tester og konkurranser for sin høye kvalitet. Dette vitner om hvor stor villigheten er hos produsenten til å levere kun det aller beste til kundene. En av produktene som kanskje har fått størst medgang er TIBO SmartAMP. Denne digitale forsterkeren har vunnet priser for sin enestående kvalitet. I likhet med andre produkter fra TIBO, tilbyr denne forsterkeren mange nye og spennende teknologier. Du får i de fleste produktene Wi-Fi, Bluetooth og en rekke andre funksjoner. TIBO har også en unik evne til å se kundenes nød til integrasjon med andre applikasjoner og enheter. Derfor tilbys en full integrasjon med applikasjoner som Spotify, Tidal og en rekke Apple applikasjoner. Du kan også koble for eksempel forsterkerne fra TIBO til flere andre TIBO enheter i ditt hjem, slik at prosessen blir enklere enn noensinne. TIBO er rett og slett et enestående merke, og dersom du er ute etter god lyd i ditt hjem, så er dette et naturlig valg for deg. Enten du har tynn eller tykk lommebok, så er det ikke vits i å strippe seg helt for kontanter for å få god lyd. Med enestående kvalitet og allikevel en lav pris, så er TIBO et enestående valg. God lyd fortjener vi alle, og nå som du får kvalitet for en billig penge bør det ikke være noe spørsmål.