Tannoy

Tannoy er et Britisk selskap med lang erfaring innen høyttaler markedet. Deres drift startet helt tilbake i 1926, og siden den gang har de gjort kunder verden rundt fornøyd. Tannoy sine høyttalere leverer i dag noe av den beste lyden du noensinne vil høre. Er du på utkikk etter høy kvalitet, så har du kommet til den riktige modellen. Med en høyttaler fra Tannoy vil du kunne nyte musikk på et helt nytt nivå. Ta glede av en pur lyd uten forstyrrelser eller skurring, og nyt bass og diskant som sprer seg rolig utover rommet.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


Tannoy

For nesten 100 år siden, helt tilbake i 1926, ble historie skapt i den Engelske hovedstaden London. Tannoy ble opprettet av entreprenøren Guy R. Fountain. Lite visste Fountain den gang om hva han hadde startet opp. Så populær skulle Tannoy sine høyttalere etterhvert bli at de ble vanlig kost for offentlige annonseringer. Enten det var skole, sykehus eller andre institusjoner, så ble Tannoy nærmest alltid brukt grunnet deres enestående kvalitet. Den dag i dag er selve ordet tannoy hyppig brukt for å beskrive høyttalere som adresserer det offentlige, og det vitner om hvilken posisjon denne merkevaren har i England. Her hjemme er nok ikke bruken av ordet Tannoy like signifikant, men selskapet har allikevel slått røtter her til lands også. Vi nordmenn har et øye for kvalitet, og de høyttalerne Tannoy produserer står virkelig i stil med vår smak. Det sier virkelig noe, fordi vi nordmenn har en ganske kravstor sans, det være seg høyttalere eller andre produkter. Det å tilfredsstille oss er ingen enkel oppgave, men Tannoy har stått i bresjen når det kommer til høyttalere, og dette synes virkelig på deres tilbud.

Den nye kjempen

Selv om Tannoy kanskje er aller mest kjent for å selge høyttalere til det offentlige og bedrifter, så selger de også spesialiserte høyttalere til oss vanlige mennesker. Disse høyttalerne har i år etter år mottatt gode anmeldelser. Faktisk er to av deres modeller, Tannoy Eclipse Three og Tannoy Eclipse Three (B-Stock) mottakere av What Hi-fi Awards både i 2016 og 2017. Det at den samme høyttaleren vant 2 år på rad vitner om at Tannoy er langt foran markedet og at du virkelig kan få god kvalitet for pengene. Når priser i store konkurranser som denne blir nevnt, tenker du kanskje umiddelbart at prisen kommer til å være meget stiv. Den gang ei, her er prisen meget rimelig. Tannoy Eclipse Three koster faktisk ikke mer enn 2199 kr, noe som er en aldeles strålende pris. Dette er blitt gjort mulig gjennom Hifi-freaks sin enestående modell, der mellommenn og unødvendige ruter lukes ut for å presse prisen ned så mye som overhodet mulig. Med disse høyttalerne fra Tannoy får du kanskje den beste kvaliteten i forhold til pris i dette markedet. Dersom du har lyst til å investere enda litt mer i høyttalerne naboene vil snakke om i flere tiår, så er Tannoy Legacy Arden modellen for deg. Denne modellen har ofte blitt sitert på å bringe artisten inn i ditt hjem. Selv om prisen er på 27999 kr, så er denne høyttaleren verdt hvert eneste øre. Uansett om du går for den billigere varianten eller investerer alle dine sparepenger i enestående lyd, så kan du være garantert at den billigste prisen på Tannoy sine produkter er hos Hifi-freaks. Glem unødvendige mellommenn og andre prosesser som presser prisen oppover i det uendelig. Få Tannoy sine enestående produkter til en billig penge, men med den samme gode kvaliteten hos Hifi-freaks i dag.