Quad Z-4 QUAD

Quad Z-4

Quad Z-4

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, July 23 om du beställer innan 2 days, 22 timmar and 20 minuter!


Vanlig pris: kr 45 990

Special Price kr 19 999/ParQUAD lanserer nå Z-serien – en ny serie av høyttalere med bånddiskanter.
En ny type av bånddiskanter med sandwichmembran er blitt utviklet for å være både robuste og ha den fine detaljeringen som båndene er så kjent for.
Z-serien er utformet i vakkert avrundede kabinetter med pianolakk i svart, hvitt eller rosentre.

* Påkrevde felt

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Topmodell

  • Hög kvalitet

  • Traditionell Quad ljud

  • Kontrollerad bas

  • Bi-wire

  • Kräver förstärkere

Det begynte med ...

... at QUAD allerede i 1949 (da all hi-fi fremdeles var mono) lanserte sin første høyttaler – The Corner Ribbon. Det var et prestisjeprodukt med en stor båndmembran for toppen og en dynamisk enhet for bassen. Den hadde en tydelig og detaljert gjengivelse for mellomregister og diskant. Men denne tidlige teknologien var selvsagt ikke perfekt og Peter Walker fortsatte derfor sitt utviklingsarbeid til han kunne presentere verdens første full-range båndhøyttaler, nemlig ESL 57.

Z-serien er selvsagt basert på erfaringer fra det arbeidet og bruker derfor et robust diskantbånd som har et svært sterkt magnetfelt, samt de mest moderne dynamiske bass- og mellomregisterenhetene med vevd Kevlar-membran for å matche diskantbåndets detaljer.

 

Designen

Bare ta en titt på bildene og se hvor lekre kabinettene ser ut. Disse hele og avrundede skulpturene tar seg flott ut i alle rom i pianohvit, pianosvart eller pianolakkert rosentre.

 

Teknologien

I motsetning til en konvensjonell diskantkuppel, der det motoriske systemet i form av svingspolen er montert utenpå membranen som en ekstra del, så ER membranen også motorsystemet på en bånddiskant. Det gir en glatt og fin, «transparent» gjengivelse, og det gjør musikken svært lett å lytte til.

Akkurat som i QUADs ESL-serie er membranen enormt tynn og derfor kan den følge alle detaljer i musikken.

 

Diskantbåndet er 90 x 12 mm, noe som er ganske stort, og det gir stor følsomhet og båndbredde, noe som gjør overgangen til mellomregisterenheten enkel og smidig.

 

Bass- og mellomregisterenhetene har membran av vevd Kevlar, og de er alle utstyrt med en dobbeltbølget kantsuspensjon som reduserer oppbrytninger i membranens kant. Dette gir en tydeligere stemmegjengivelse som matcher diskantbåndets oppløsning.

 

Akkurat som den originale Corner Ribbon-høyttaleren, bruker bassystemet et akustisk filterbassreflekssystem. Et dobbeltkammer fungerer som et filter for pumpelyden som vanlige bassreflekser avgir. Derfor har Z-serien en naturlig og uanstrengt gjengivelse i de dypeste tonene, noe som gir det samme gode lydbildet som ESL-serien.Produkt anmeldelser


 "Spend a little time with the Z-4 though and it starts to make more and more sense. Going back to almost any other similarly priced speaker after you’ve spend some time with this one is like losing a room of your house – you’ll manage but you’ll miss the space you had. This is a big, capable and beautifully made loudspeaker that delivers music on a grand scale and for that it certainly warrants recommendation."
Quad Z-4, rekommenderad av avforums
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Quad
Weight 23.5000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 90db
Impedans
Frekvensomfång 47Hz - 20kHz
Bass extension 40Hz
Anbefalt forsterker strøm 60-250w
Diskant 90x12mm true ribbon
Mellanregister 150mm Woven Kevlar
Basselement 3 x 165mm Woven Kevlar
høyttalertilkobling Bi-wire
Størrelse 1175 x 267 x 340 (mm)