Quad S-5 QUAD

Quad S-5

Quad S-5

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 2 timmar and 47 minuter!


kr 24 999 /Par   inkl. MVA og toll


Alle S-seriens modeller har en skreddersydd bånddriverenhet som uanstrengt leverer utrolig høye frekvenser som høres betydelig bedre ut enn de som kommer fra typiske dome-diskanter.

* Påkrevde felt

+ -


PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER


  • Toppmodell i S-serien

  • Bra i test!

  • Høy kvalitet

  • Bånddiskant

  • Ufarget lyd

  • Kraftig bass

  • ABR

  • Bi-wire

  • Krever forsterker

Quad har alltid vært stolte av å kunne tilby en komplett løsning for musikkelskere. Hver Quad-komponent passer perfekt til hifi-systemets øvrige deler og er utformet med et mål, nemlig å være «The Closes Approach to the Original Sound».

 

Quad S-seriens høyttalere oppfyller dette målet på et beundringsverdig sett. Med en ny bånddrivenhet som gjennom sofistikerte crossover-nettverk er innrettet til Quads avanserte bass/mellomregister-drev leverer alle høyttalere i serien originalytelse med nyanser og lidenskap.

 

Quad lanserte sin første høyttaler, Corner Ribbon, allerede under mono-tiden i 1949. Det var virkelig et presisjeprodukt, men den tilbød også noe særegent, et spesielt tydelig og detaljert øvre mellomnivå for treble-ytelse fra en stor og følsom båndriver.

 

Naturligheten og troigheten til lydgjengivelses av den originale Corner Ribbon ble hyllet av hi-fi-pressen. Både den nye S-serien og flaggskipet Z-serien har begge fått innflytelse fra denne klassiske høyttaleren, i to nye moderne høyttaler-serier som tar den delikate og vakre lyden i en kraftigere og mer moderne høyttaler.

 

Kabinettet er vakkert presentert med avrundede toppkanter på forsiden og baksiden, og bruker en sandwichkonstruksjon av alternative lag av MDF og høydensitets-sponplate for å redusere panelresonansen til under lydnivået.

 

Estetisk er utseendet en klassisk Quad, men subtilt oppdatert, og tilgjengelig i svart og hvit pianolakk, samt mahognytrefinér.  

  

Delikat lyd, kraftig leveranse

Alle S-seriens modeller har en skreddersydd båndtrebleenhet, som uanstrengt gir utvidede høyfrekvenser som er lydmessige overlegne i forhold til det som leveres av typiske dome-diskanter.

 

Mens mange bånddrivere er veldig delikate og lett tilbøyelige til å brenne ut hvis de blir overstyrt, er den nye båndenheten utviklet spesifikt for S-serien en helhetlig moderne affære, hvor kun de nyeste teknikkene og materialene er brukt. Båndet i seg selv er en sandwichkonstruksjon som gjør den robust nok til å håndtere høydrevne forsterke, og er helt nedsenket i et kraftig magnetfelt, slik at det oppnår sin dobbelte rolle i å være både talespole og lydutmåler.

 

I tillegg til å levere utmerket naturlig respons og ypperlig musikalsk detalj, er lyden fra denne båndenheten behagelig helt opp til de høyeste musikalske overtonene utenfor menneskelige hørselsgrenser. Kontrollert styring opprettholder denne lydkvaliteten over en bred, horisontal bue for å dekke alle lyttere, mens vertikal spredning er skreddersydd for å unngå gulv- og takrefleksjoner, hvilket resulterer i den reneste høyfrekvente ytelsen i lydopplevelsen.

 

ABR-driverdesign

Bånddiskanten er justert med Quads Kevlar-kuplede bass- og midrange drivere gjennom sofistikerte crossover-nettverk. Mens stativ-modellene bruker nøye innstilte, reflekterende porter med bakspenning for å øke basen, er gulvstativene uvanlige, i form av at de inkorporerer tre ABRer (Auxiliary Bass Radiatiors) i stedet for en port. Disse passive, bakspillende bassenhetene støtter hoveddriverne for å utvide bassresponsen ned til 35 Hz, samtidig som de opprettholder en nøyaktig gjengivelse av instrumentenes grunnprinsipper.Produkt anmeldelser


 "What can I say? The S-5 delivers so much speaker for E1500 that - were we living in diflerent times - they would have caused a revolution. But we live in the MP3 era, so these are bargains of which too Iew will know. And what everyone will be
issing is an astounding perlormer with scale, attack and tatigue"free performance that recalls not only a be-ribboned forebear: there's a touch of the ESL magic, too."
Quad S-5, Hifinews - Editors Choice


Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Quad
Weight 27.1000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion ABR
Känslighet 90dB
Impedans
Frekvensomfång 42Hz ~ 23kHz
Bass extension 35Hz
Anbefalt forsterker strøm 40-200W
Diskant 12 x 45 mm True Ribbon
Mellanregister 125mm Woven Carbon fibre Cone
Basselement 2 x 165mm Woven Carbon fibre Cone
høyttalertilkobling Bi-wire
Størrelse 1125 x 205 x 360 (mm)
Övrigt 3 x 165mm ABR