QUAD S-1 QUAD

QUAD S-1

QUAD S-1

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, July 23 om du beställer innan 2 days, 21 timmar and 32 minuter!


kr 7 990 /Par


Quad har alltid vært stolte over å kunne tilby en komplett løsning for musikkelskere. Hver Wharfedale-komponent passer perfekt til hi-fi-systemets øvrige deler og er utformet med ett eneste mål – å være «The Closest Approach to the Original Sound».

* Påkrevde felt

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Bra i test!

  • Hög kvalitet

  • Banddiskant

  • Ofärgat ljud

  • Bi-wire

  • Kräver förstärkere

Quad har alltid vært stolte over å kunne tilby en komplett løsning for musikkelskere. Hver Wharfedale-komponent passer perfekt til hi-fi-systemets øvrige deler og er utformet med ett eneste mål – å være «The Closest Approach to the Original Sound».

Høyttalerne i Quad S-serien oppfyller dette målet på en beundringsverdig måte. Med en ny bånddriverenhet som via sofistikerte delingsfilternettverk er innrettet mot Quads avanserte bass/mellomregister-driver, leverer alle høyttalerne i intervallet alle nyansene og lidenskapen som i den originale fremføringen.

 

Quad lanserte sin første høyttaler, Corner Ribbon, allerede i mono-tiden i 1949. Det var virkelig et prestisjeprodukt, men den tilbød noe spesielt – et særskilt tydelig og detaljert øvre mellomnivå for diskantytelse fra en stor og følsom bånddriver.

 

Det opprinnelige hjørnebåndets naturlige og troverdige lydgjengivelse ble hyllet av hi-fi-pressen. Både den nye S-serien og flaggskipet Z-serien er inspirert av denne klassiske høyttaleren, noe som har resultert i to nye moderne høyttalere som leverer den følsomme og vakre lyden i en kraftigere og mer moderne høyttaler.

 

Innpakkingen er stilig, med avrundede kanter på forsiden og baksiden, og hvert høyttalerkabinett har en sandwichkonstruksjon med vekslende lag av MDF og sponplate av høy tetthet for å redusere panelresonansen til under et hørbart nivå.

 

Estetisk sett er utseender klassisk Quad, men likevel diskré oppdatert og er for øyeblikket tilgjengelig i svart eller sapele-mahognifinér. I høst kommer også finishalternativene premium håndlakkert pianohvit og pianosvart.

 

Delikat lyd, kraftfull leveranse

 

Alle S-seriens modeller har en skreddersydd bånddriverenhet som uten problemer leverer utrolig høye frekvenser som høres betydelig bedre ut enn de som kommer fra typiske kuppeldiskanter.

 

Mens mange bånddrivere er følsomme og har en tilbøyelighet til lett å brenne ut dersom de blir overbelastet, så er den nye båndenheten som er utviklet for S-serien en svært moderne enhet som bruker den nyeste teknologien og de nyeste materialene. Selve båndet er en sandwichkonstruksjon som gjør det robust nok til å håndtere kraftige forsterkere og er fullstendig nedsenket i et kraftig magnetfelt slik at det takler sin dobbeltrolle som både talespole og lydradiator.

 

I tillegg til å gi fortreffelig transient respons og enestående musikalske detaljer, er lyden fra denne båndenheten jevn helt opp til de høyeste musikalske overtonene som ligger utenfor det menneskelige ørets rekkevidde. En kontrollert retningsvirkning opprettholder denne lydkvaliteten over en bred horisontal bue som når alle lyttere, mens den vertikale spredningen er skreddersydd for å unngå gulv- og takrefleksjoner, noe som resulterer i den reneste høyfrekvente ytelsen for lytteren.Produkt anmeldelser


 "We have the good fortune of listening to a lot of products, and the best ones are those that allow you to take leave of your critical faculties and leave you with music. This happened often with the Quad S-1, whose way with vocals is simply enchanting."
Quad S-1, Whathifi - Awarded 5 stars "...ein Paar S-1-Regal-Lautsprecher der ideale Spielpartner, der mit seinem seidig klingende Bändchen-Hochtöner in klanglich ungeahnte Sphären entführen kann."
Quad S-1, Whathifi - Awarded 5 stars "Quad präsentiert mit der S1 einen optisch und akustisch glänzenden Kompaktlautsprecher, der einen stimmigen und für seine Größe erstaunlich runden Klang liefert. Herausragend ist die frische und leichte Wiedergabe des Bändchen-Hochtöners, gerade Stimmen entfalten einen magischen Sog. Die stilisierten Noten auf dem Hochtöner sind deshalb nicht nur das Markenzeichen der Firma, sondern auch eine klare klangliche Ansage: Hier spielt die Musik!."
Quad S-1, Lite Magazin - Awarded 1,1 - Oberklasse
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Quad
Weight 5.2000
Typ 2-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 84dB
Impedans
Frekvensomfång 58Hz ~ 20kHz
Bass extension 55Hz
Anbefalt forsterker strøm 25-150W
Diskant 12 x 45 mm True Ribbon
Bass/Mellomtone 4" (100mm) woven Kevlar cone
høyttalertilkobling Bi-wire
Størrelse 285 x 156 x 270 (mm)