QUAD Artera Stereo QUAD

QUAD Artera Stereo

QUAD Artera Stereo

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, July 23 om du beställer innan 2 days, 22 timmar and 17 minuter!


Vanlig pris: kr 19 999

Special Price kr 8 999/ST.Hver del i Artera Stereo er blitt bygd fra grunnen av for å sikre kontroll, musikalitet og stabilitet, fra effektkilden til inngangsklemmene. Artera Stereo gir 2 x 140 watt per kanal i 8 ohm. Det er nok kraft for å kunne drive premiumhøyttalere uten problemer selv ved høy dynamisk belastning.

* Påkrevde felt

+ -


  • 2x140 Watt 8 ohm

  • XLR

  • RCA

  • 12V trigger

QUAD Artera Stereo

Hver del i Artera Stereo er blitt bygd fra grunnen av for å sikre kontroll, musikalitet og stabilitet, fra effektkilden til inngangsklemmene. Artera Stereo gir 2 x 140 watt per kanal i 8 ohm. Det er nok kraft for å kunne drive premiumhøyttalere uten problemer selv ved høy dynamisk belastning. Alt dette takket være den patenterte Current Dumping-teknologien.

De nyutviklede balanserte XLR-inngangene er utformet for å sikre en trygg og robust tilkobling. Disse inngangene sikrer XLR et enestående signal/støyforhold – fremfor alt i samspill med Artera Play!

 

Driver selv de mest krevende høyttalerne

Artera Stereos utgang er satt til 140 W per kanal i 8 ohm og 250 W i 4 ohm. Dette sikrer fullstendig kontroll over alle høyttalere – inkludert QUADs klassiske ESL-elektrostater.

Tilkoblingsmuligheter inkluderer ensidig jordet RCA og balansert XLR. 12 V-triggerinngang og høyttalerterminaler i høy kvalitet.

 

Hva er Current Dumping?

Denne kompakte og svært potente effektforsterkeren bruker den siste versjonen av Quads berømte Current Dumping-teknikk som opprinnelig ble introdusert i den legendariske Quad 405 – et av de mest hyllede britiske lydproduktene noensinne og fremdeles det eneste audiofil-produktet som noensinne har fått «The Queen’s Award for Technological Achievement».

 

Current Dumping er hovedsakelig en metode for å kombinere den overlegne renheten i klasse A-forsterkning med den høye effektiviteten i klasse A/B. En laveffekts klasse A-forsterker leverer selve signalkvaliteten, mens en høyeffekts «current dumping» (A/B) leverer kraft og kontroll til høyttalerne. Disse to kretsene er tilkoblet via et presisjonsnettverk som resulterer i finessen i klasse A og med solid kontroll og overskudd.

Resultatet er en relativt kompakt effektforsterker som kan levere en fengslende kombinasjon av dynamisk kraft, hastighet og luftig detaljrikdom.

 

Enkel og klassisk utvendig, men djevelsk effektiv inni! 

Quad ga sitt team av designere og ingeniører en spesifikk oppgave med Artera: Kombiner de egenskapene som har gjort Quad til en av Storbritannias mest beundrede hi-fi-spillere i mange tiår med en frisk industriell design og de nyeste tekniske standardene.

For denne oppgaven hentet Quad hjelp fra Rodney Mead, mannen som var ansvarlig for stylingen av mange klassiske Quad-produkter på 1970, 80- og 90-tallet.

Rent estetisk kombinerer Artera Quad fortid med fremtid. Med et frontpanel i strukturert aluminium, tykt glass og CNC-freste kjølespor på hver side.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Quad
Weight 15.0000
Kategori Stereo effektförstärkare
Effekt 8Ω 140 watt (<1% THD,1kHz)
Analog linjeinngang 1x XLR, 1x RCA
terminaler (hvor mange sæt) Anslutning för ett par högtalare
Input Sensitivity 980mV(RCA line in)
Input impedance 10kohm (Balanced)
15kohm (Unbalanced)
Frequency response -0.5dB (20Hz-20kHz, ref. 1kHz)
-3dB (20Hz-70kHz, ref. 1kHz)
Total harmonisk distorsion (THD) <0.003% (100W, 1kHz)
<0.03% (100W, 20Hz-20kHz)
Signal-to-noise ratio 115dB (A weighted, ref. 140W)
Mål forstærker HxBxD 158 x 320 x 338 (mm)