QUAD

Quad er merket absolutt alle musikkentusiaster har vært borte i på et tidspunkt. Med en historie på over 80 år, så har denne giganten virkelig vist sin evne til å overleve mange tidsepoker. Uansett hvilken teknologi som popper opp, så er alltid Quad i fronten når det gjelder god lyd. Dagens marked er intet unntak, og det er hos denne produsenten en finner de beste nyhetene. Dersom du godtar kun det beste i dine innkjøp, så er dette absolutt merket for deg. Nyt en helt fantastisk god lyd som virkelig tar opplevelsen din til et helt nytt nivå.
Pris

180 per side

21 vare(r)

Pris

180 per side

21 vare(r)


QUAD

Quad: i fronten av markedet

God lyd er rimelig enkelt å støte på i Norge. De fleste elektrobutikker har store avdelinger med gode alternativer for de som søker bedre lyd i henhold til underholdning. Allikevel er dette unt de færreste, siden prisene her er gjennom taket. Da snakker en heller ikke om at prisene er høye fordi kvaliteten er så høy. Det er derimot en høy pris som vitner om hvilke metoder disse forhandlerne bruker for å føre produktet ut til deg som kunde. Med mange mellommenn, dyre ansatte og fysiske lokaler, så øker utgiftene eksponentielt, noe som betyr at du må betale mer for den gode lyden. HiFifreaks jobber på spreng for å bekjempe dette fenomenet, og med deres nettbutikk helt uten ansatte og som eneste mellommann i transaksjonen mellom deg og produsent, så har HiFifreaks den evnen at de kan presse prisene ned til rekordlave nivåer. Her er det heller ikke noe dårligere kvalitet enn hos de vanlige elektronikkbutikkene, så du får med andre ord dobbelt opp. En av de kanskje aller mest anerkjente merkene innen markedet for god lyd befinner seg faktisk nettopp her. Quad har med over 80 år på baken enestående produkter som blåser oss av banen selv den dag i dag. Med sine enestående evner til å alltid følge med markedet, så har Quad innovert i fronten av markedet. Dette er virkelig et merke som på mange måter kjennetegner god lyd. Quad og god lyd går rett og slett hånd i hånd, og dette er meget synlig i deres fantastiske utvalg.

Utvalget du vil elske

Quad er kanskje først og fremst kjent for sitt gode utvalg. Der andre produsenter ofte fokuserer all energien på et par alternativer, ønsker Quad å tilby et bredt utvalg. Dette minsker derimot ikke kvaliteten. Det stammer i det faktum at Quad har en mye bredere base av ressurser å dra inn, slik at det ikke skorter på ressurser mot hvert produkt de lager. Gode eksempler på hvor bredt utvalget til Quad er finner en ganske enkelt. Her får du alt fra den rimelige Quad S-2 til verdensklasse kvalitet i Quad ESL-2912. Quad S-2 er en spenstig høyttaler som fort kan lure deg med sitt minimale utseende. Selv om det ikke ser ut som denne høyttaleren gir fra seg stort med lyd, så blåses det en god del desibel ut av denne kassa dersom du liker å skru opp lyden. Et annet poeng er det spenstige designet som kan passe inn i nærmest et hvilket som helst hjem. Med flotte detaljer i tre, så er dette en garantert slager i ditt hjem. Er du av typen som kun skal ha det beste og har en god del mer å rutte med, så er Quad ESL-2912 for deg. Denne modellen er virkelig noe å skryte av, og gjester vil rett og slett få hakeslepp av kvaliteten. Mellom disse to enestående produktene, finnes det et hav av muligheter for deg. Du finner garantert noe som passer din smak, slik at du kan nyte god lyd også!