Mission

Mission er et elegant høyttalermerke som tilbyr deg valuta for pengene du investerer. Med en rekke høyttalere i forskjellige størrelser til forskjellige bruksområder kan du stille deg fritt til å velge det du har behov for til din hjemmekino og musikkopplevelse. Det er verdt å investere i god lyd, men når man investerer i noe som tar del av vår stue, så er det nærmest en nødvendighet at det ser elegant ut og passer til resten av inventaret. Mission har lagt seg på en stilren og elegant linje rent visuelt som man enkelt kan inkorperere inn i sitt hjemmemiljø uansett hva slags interiør eller møbel du har ellers.
Pris

180 per side

6 vare(r)

Pris

180 per side

6 vare(r)


Mission

Både god kvalitet og estetisk design

Mission er teknologisk avanserte høyttalere som er utviklet med den flotteste elektronikk og innredning du kan tenkte deg. Basserne med egne spesialdesignede kjegler og presisjonstekniske motorsystemer og avanserte trykkbalanserte tweeters brukes i mange av Mission’s serier. Alle av Mission’s høyttalerdrevne enheter er produsert i Mission’s fabrikker ved hjelp av det nyeste presisjonsverktøyet høyrenhetsforgylte bindingsposter. Mission høyttalere vil gi deg stor lytteglede i mange år fremover.  Mission er et banebrytende høyttalermerke på mange måter. De gir ekstraordinær lyd med god valuta for pengene og fremmer klassisk lydkvalitet til neste nivå ved å tilby en moderne og engasjerende musikalsk opplevelse. Nå kan du glede dine venner og be de hjem i din stue for å se på Eurovision som om du skulle vært der selv. Be både dine venner og cupfinalen med deg hjem i din egen stue eller imponer din familie på bursdager, konfirmasjonsfester, bryllupsfester eller 50-årslag med en krystallklar og volumsterk lyd. Det er mye herligere å danse til et anlegg som tar seg av alt lydmessig. Stol på at Mission vil prestere optimalt og begi deg selv inn i dansen utover sommerkvelder med party og kos. Det er mye mer tiltalende for gjester å komme på besøk til deg når de vet at du kan stille med en klar lyd festen igjennom. Bevist eller ubevist så er dette en faktor dine venner vil ta i betraktning når du ber de med hjem. Med dagens sosiale medier så har vi større vennekretser enn noensinne, hvorfor skal dine venner velge akkurat deg som vert, hva har du å tilby?

Mission lar deg prestere

Vennskap beror selvsagt ikke kun på høy lydkvalitet og performance. Det er derimot slik at alle detaljer spiller inn på hvordan vi mennesker blir sittende med helhetsinntrykk. En skurrende høyttaler kan lett bli for et reflekterende sinn at festen var dårlig. Unngå dette og la heller folk sitte igjen med inntrykket av en god atmosfære. Det er de små tingene i livet som utgjør de største forskjellene. Velg Mission’s stilrene design og krystallklare lyd til din hjemmekino og hifi anlegg så er du på den sikre siden for din egen del og i betraktning av det sosiale. Mission er en Lamborghini av Hifi anlegg og en Lamborghini er noe man ønsker å vise frem såvel som nyte prestasjonen av. Vi lover at Mission vil gi det maksimal kjøreglede. Besøk HiFifreaks i dag og bestill dine Mission høytalere i dag. Vi vet hvor mye du jobber for å oppnå dine mål i hverdagen og ønsker at du kan lykkes, men det å lykkes i det profesjonelle betyr også å lykkes i sitt private og sosiale. Det betyr å vedlikeholde en viss standard i alle deler av ditt liv også. Med lange dager på jobben og deadliner man må nå, så kan hverdagen fortone seg stressende for mange. Da er det godt å vite at man har det man behøver for å koble av. Dette fortjener du virkelig!