Earthquake

I over 30 år har Earthquake Sound produsert lydprodukter av høy kvalitet som har imponert høyttalerentusiaster over hele verden. Fra mobil lyd til hjemmelyd, ble Earthquake Sound valgt som vinneren av mange prestisjefylte priser pga sin lydkvalitet, ytelse, verdi og funksjoner. I tillegg har Earthquake blitt tildelt mange designpatenter av USPO for lyddesign som har revolusjonert lydindustrien. Earthquake-høyttalere er konstruert av lydentusiaster til lydentusiaster, og er omhyggelig utformet for å gjengi hver eneste tone krystallklart, noe som blåser hjemmekino-opplevelsen til liv. Med et ekte engasjement og full oppmerksomhet på detaljer utvikler ingeniører her kontinuerlig nye og bedre produkter for å møte forbrukernes behov og går ut over deres forventninger.
Pris

180 per side

1 vare(r)

Pris

180 per side

1 vare(r)


Earthquake

Earthquake sound er høy kvalitet

Earthquake Sound gir forbrukerne høyeste kvalitet til rimelige priser uten kompromisser. Noe du kan nyte godt av når du vil slappe av og høre på din favorittmusikk eller be med deg dine venner hjem til en fantastisk hjemmekino opplevelse. Du vil oppleve at du nesten blir en del av filmen, så velg filmen med omhu! Med Earthquake så har du et stereoanlegg som vil fylle hele huset ditt med herlige toner mens du tar deg av oppvasken, pusser vinduer eller går løs på storrengjøringen. Vi ønsker vel alle at husvasken kan gå som en dans og det sørger Earthquake Sound for og spiller opp til dans med deg og hele bøttebaletten. Ingenting er bedre enn Earthquake Sound hvis du skal ha fest hjemme eller kanskje du ønsker å feire bursdagen eller 50-års laget til mor og far i hagen. Earthquake Sound gir deg ikke bare riktig volum og perfekt lyd, men stiller også opp med en vakker og øyenfallende design. Med alt ifra DJ/PA monitorer til utendørs og innendørs høyttalere, bokhyllemonitorer, marine høyttalere og mye, mye mer, kan Earthquake Sound tilfredsstille alle de behovene du måtte ha. Earthquake Sound har alltid forstått viktigheten av lydkvalitet og nytelse av brukerens lytteopplevelse. I over 30 år har Earthqauke Sound produsert en rekke lydprodukter av høy kvalitet som har imponert audiophile samfunn rundt om i verden. Nå er det din tur til å nyte denne fantastiske produsenten rett inn i ditt hjem.

Earthquake - Et jordskjelv av innovasjon

Fra mobil lyd til prosound og hjemme lyd, har Earthquake Sound blitt valgt som vinneren av mange prestisjefylte priser basert på lydkvalitet, ytelse, verdi og funksjoner. Du kan glede deg over produksjon i dette utviklende markedet mens ytterligere ekspansjon vil skje mot flere ulike bransjer og publikum. I dag kan Earthquake imponere med teknologiske nyvinninger innenfor audiobransjen. Blant disse finner vi Titan Theia med sin symmetrisk ladede passive audio system og Titan Hestia med sin luksuriøse piano overflate. MARS er en annen modell som står for Magnetically Actuated Reanimation System. Cinénova Grande med sine avanserte bro-kapasitet og sin Supernova med en overdrive funksjon som gir deg optimal bruk av alle kraftreserver er ikke så aller verst heller. Overdrive er et patentert system som gir forsterkeren en eksepsjonell høy dynamisk utgang. Overdrives patenterte design forsikrer deg om en forvrengningsfri forsterket lyd. Hos HiFifreaks kan du kjøpe Earthquake Sound, forsterkere av aller ypperste klasse. Det har blitt sagt at amerikanere søker etter to ting i livet: den beste cheeseburger på planeten og mer bass. Det er mulig de fremdeles må lete etter cheeseburgeren, men basslyden har ankommet. Earthquake Sound er et perfekt navn for et forsterker system med bass som virkelig får jorden til å riste, og det er noe du bør vurdere. Er du klar for å se på filmer og lytte til musikk på en helt ny måte, så er dette høyttalerne for deg. Nyt bedre lyd enn noensinne før, og det til rekordlave priser!