Densen B-320+ Densen

Densen B-320+

Densen B-320+

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 16 minuter!


Vanlig pris: kr 27 990,00/ST.

Special Price kr 22 000,00/ST.B-320PLUS er etterfølgeren til den kritikerroste B-320 og er bygd direkte på B-320. B-320 var Densens mest solgte forsterker noensinne. Nå er den blitt finjustert for å levere en enda mer imponerende ytelse. B-320 inneholder et utgangstrinn som er bygd med Densens unike DMCD-teknologi. Dette gjør B-320PLUS ekstremt rask og presis, samtidig som man bevarer ubegrenset kontroll over høyttalerne som er koblet il. Båndbredden er også ekstrem og kan nå så høyt som 400 000 Hz, noe som resulterer i en forbedret stigehastighet. Denne forsterkeren har – slik som alle Densen-forsterkere – muligheten til å drive en hvilken som helst høyttaler på markedet. Lyden er rask, transparent og dynamisk samtidig som den fortsatt er like sofistikert som en ekte artist.

* Påkrevde felt

+ -


  • Effektförstärkare

  • 2-kanal

  • Bi-Wire utgångar

  • 2x100W 8ohm/2x200W 4ohm

  • RCA inputB-320PLUS er etterfølgeren til den kritikerroste B-320 og er bygd direkte på B-320. B-320 var Densens mest solgte forsterker noensinne. Nå er den blitt finjustert for å levere en enda mer imponerende ytelse. B-320 inneholder et utgangstrinn som er bygd med Densens unike DMCD-teknologi. Dette gjør B-320PLUS ekstremt rask og presis, samtidig som man bevarer ubegrenset kontroll over høyttalerne som er koblet il. Båndbredden er også ekstrem og kan nå så høyt som 400 000 Hz, noe som resulterer i en forbedret stigehastighet. Denne forsterkeren har – slik som alle Densen-forsterkere – muligheten til å drive en hvilken som helst høyttaler på markedet. Lyden er rask, transparent og dynamisk samtidig som den fortsatt er like sofistikert som en ekte artist.

B-320PLUS er konstruert ved hjelp av overflatemonteringsteknikker, og komponentene er montert med en presisjon på 0,02 mm ved hjelp av sølvlodder. Alle loddinger utføres i en kunstig nitrogenatmosfære for å unngå oksidasjon. Strømforsyningen er massiv og består av en transformator på 800 VA og har en lagringskapasitet på 100 000 uF med 4 separate likerettere, hvorav 2 har en kapasitet på 3000 VA. Til forskjell fra de fleste forsterkere, er ikke alle kondensatorene montert i et kondensatoranlegg; noen er montert ved siden av utgangstrinnet for å gi raskere strømforsyning. Alle motstander er i laserskåret metallsjikt fra Vishay med en presisjon på 0,1 %. Emittermotstandene består av tolv 0,1 %-motstander i metallsjikt parallelt (per utgangstransistor = 96 motstander totalt), noe som sikrer null induksjon og samtidig en stor overflate for å overføre de viktige lydsignalene til utgangsterminalene. Siden er alle er parallelle, har de faktisk en svært forbedret lydsignatur sammenlignet med den vanlige løsningen med én enkelt motstand. B-320PLUS leverer 2 x 100 W i 8 ohm og 2 x 200 W i 4 ohm. Nettransformatoren er viklet på en spesiell måte for å redusere støygulvet og fungerer aktivt som en avskjermingstransformator.

Ved hjelp av et nytt strømforsyningsoppsett, har B-320PLUS også en ekstremt «mørk» bakgrunn, noe som gjør lyden fra forsterkeren ekstremt kontrollert, men sørger fortsatt for masser av følelse og gnist.

Ingen lokal eller global tilbakekobling er et av hovedtrekkene til alle Densens design, inkludert B-320PLUS.

Denne teknikken er ytterligere forbedret med Densens nye patentsøkte DMCD-krets. DMCD står for Dense Mass Current Distribution, og ved å bruke DMCD-kretsen, er det alltid strøm ved utgangsterminalen. Dette resulterer i en ekstremt lav utgangsimpedans og en forsterker helt uten tilbakekobling.

Kretssystemet er konstruert som enkeltendet hele veien fra inngangsterminalen til utgangstrinnet.

Kretskortet er fremstilt av teflon og er dobbeltsidig, noe som gjør at signalet kan plasseres på én side og jordplanet på den andre, og dermed optimaliseres den støyfrie signaloverføringen.

B-320PLUS har flere spennende funksjoner. På bakpanelet finnes en bryter for å justere forsterkningen, slik at B-350+ fungerer perfekt med en tradisjonell forforsterker, samt en CD-spiller med variabel utgang.

Det finnes også en D-Sub15-kontakt, noe som gjør det mulig med DenLink-tilkobling til andre Densen-produkter, f.eks. automatisk strøm av/på fra en Densen-forforsterker eller en integrert forsterker.

 

B-320PLUS kontrollerer selv ekstremt store høyttalere enkelt, og vil definitivt føre til at mange mennesker blir betatt av musikk for første gang ... og at mange mennesker for alltid vil bli betatt av musikken ...

 

 
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Densen
Weight 12.0000
Kategori Stereo effektförstärkare
forstærker klasse Klass A/B-konstruktion
Effekt 4Ω 2x 200 watt
Effekt 8Ω 2x 100 watt
terminaler (hvor mange sæt) Anslutning för två par högtalare
strømforsyning 750 VA, Kapacitet 100.000 uF, Frekvensomfång (+0 -3 db): 2 hz - 400 khz
Mål forstærker HxBxD 64 x 440 x 310 (mm)
Øvrigt Möjlighet till elektronisk crossover (SAXO)
Extern Gain för justering mellan passiva och aktiva förförstärkare