Densen

Densen B-150XS

Densen B-150XS

Tilgjengelighet: Handbyggd på beställning - ca. Leverans 30 dagar

Skickar Tuesday, July 23 om du beställer innan 2 days, 22 timmar and 47 minuter!


Vanlig pris: kr 45 999,00

Special Price kr 19 999,00

Price including 25% TAX.


Den nye standarden for integrerte forsterkere fra Densen er kanskje den mest avanserte integrerte forsterkeren på markedet.

* Påkrevde felt

+ -

Beskrivelse

Detaljer

Den nye standarden for integrerte forsterkere fra Densen er kanskje den mest avanserte integrerte forsterkeren på markedet. Den er spekket med avanserte løsninger, som alle deler målet om å gi deg enda mer musikalitet og fleksibilitet. Volumet kontrolleres av en ekstremt presis attenuator laget av metallsjiktmotstander fra Vishay, som veksles med releer styrt av mikroprosessoren. Sammenlignet med et vanlig volumpotensiometer av den typen som brukes i de aller fleste forforsterkere, har motstandsnettverket praktisk talt ikke noe egenstøy og en ekstremt lav forvrengning. Dette resulterer i en enestående presisjon og raffinement, og attenuatoren inneholder ikke mindre enn 200 trinn! Dette gjør det mulig å justere volumet svært presist (0,5 dB) selv når lyden er så lav at en vanlig volumkontroll ville skape en ujevn balanse mellom venstre og høyre. B-150XS’ utgangstrinn bruker Densens unike «DMCD»-teknologi (Densen Mass Current Distribution). B-150 er, som med alle andre Densen-forsterkere, utstyrt med DMCD-teknologi, som også sikrer et ekstremt fast grep på høyttalerne kombinert med en rask, presis og virkelig transparent lyd. Siden B-150XS har en design med bred båndbredde, oppnår den opptil 400 000 Hz, noe som resulterer i en forbedret stigehastighet. B-150XS er konstruert ved hjelp av overflatemonteringsteknikker, og komponentene er montert med en presisjon på 0,02 mm (!) ved hjelp av sølvlodder. Alle loddinger utføres i en kunstig nitrogenatmosfære for å unngå oksidasjon.


 Strømforsyningen er massiv og består av en transformator på 750 VA og har en lagringskapasitet på 100 000 uF med 4 separate likerettere, hvorav 2 har en kapasitet på 3000 VA.  Til forskjell fra de fleste forsterkere, er ikke alle kondensatorene montert i et kondensatoranlegg, ettersom noen er plassert ved siden av utgangstrinnet for å gi en raskere strømforsyning. Alle motstander er i laserskåret metallsjikt fra Vishay med en presisjon på 0,1 %. B-150XS leverer 100 W i 8 ohm og 200 W i 4 ohm. Transformatoren er spesiallaget for B-150XS, og er viklet ved hjelp av en ny teknikk. Denne teknikken reduserer vibrasjoner fra transformatoren og reduserer dermed den mekaniske støyen fra kabinettet. Samtidig forhindrer dette mekaniske vibrasjoner i å nå de delikate lydsignalene på kretskortet. Den fungerer også som en skilletransformator, og gjør dermed at man blir kvitt behovet for egne mikrokretsvern.

 

De spesielle viklingsteknikkene som er brukt sikrer også at transformatoren modulerer mindre enn normalt (sammenlignet med andre forsterkere) når den leverer store mengder med strøm. Transformatorer reduserer normalt spenningen når de leverer store mengder med strøm, noe som resulterer i at signalets dynamikk komprimeres. Som følge av den nye viklingsmetoden er transformatoren i B-150XS ekstremt stiv, noe som betyr at spenningen ikke faller under høy strømoverføring. 

Kretskortet er laget av teflon, og er dobbeltsidig slik at signalet kan være på én side og jordplanet på den andre, og dermed optimaliseres den forstyrrelsesfrie signaloverføringen.

B-150XS inneholder kontakter for SB-kortet for surround, DP-03 og DP-06 MM- og MC-trinn. Det er også mulig å oppgradere B-150XS med den eksterne DNRG-strømforsyningen for å forbedre lydkvaliteten ytterligere, slik at man kan få virkelig forbløffende musikkopplevelser. B-150XS er også klargjort for det elektroniske SAXO-delingsfilteret, slik at B-150 kan brukes i aktive systemer. Dette gjøres ved å montere delingsfilteret internt i B-150XS i en sokkel. SAXO-delingsfilteret vil passe til alle passive høyttalere på markedet.

DenLink-systemet som er brukt på alle Densen-produkter gjør det mulig med toveiskommunikasjon i flerromsinstallasjoner. På B-150XS vil koblingssystemet gjøre at brukeren kan koble til en koblingsforsterker på kjøkkenet eller i et annet rom, og deretter kontrollere hovedsystemet i for eksempel stuen ved at signalene sendes til og fra kjøkkenet, for å bli avspilt i et annet rom. Det vil være mulig å ha fullstendig displayinformasjon i et annet rom, med status for alle produkter. DenLink-/flerromssystemet kan også brukes til å betjene belysningen, slik at du kan dempe den.

Additional

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Densen
Weight 14.0000
Kategori Integreret forstærker
forstærker klasse Klass A/B-konstruktion
Effekt 4Ω 2 x 200 watt
Effekt 8Ω 2 x 100 watt
Analog linjeinngang 4 x RCA
2 x RCA - Tape
line out 2 x RCA - Tape
pre out ja, 2 x RCA
fjernkontrol Densen, Gizmo kan tilbkøbes
terminaler (hvor mange sæt) Anslutning för ett par högtalare
processor loop ja
strømforsyning 750 VA, Kapacitet: 130.000 uF
Oppgraderinger elektronisk crossover (SAXO), bi-amping, MM & MC Riaaboards, DNRG extern strömförsörjning, intern mikroprocessor, surroundboards
Mål forstærker HxBxD 64 x 440 x 310 (mm)
Øvrigt 1x Denlink, 1x EPS (till Densen DNRG)