Densen

Dansk high-end. Skandinavisk design. Densens unike livstidsgaranti, som ifølge Thomas bare er et uttrykk for vestjysk stahet og stolthet. For hvis du vil lage det beste, må man kunne stå inne for det!
Pris

180 per side

1 vare(r)

Pris

180 per side

1 vare(r)


Densen

Pur kvalitet på agendaen

Markedet for god lyd er virkelig en interessant studie. Her er det flere aktører som har vært på markedet nærmest før folk flest visste hva en høyttaler, forsterker eller stereo i det hele tatt var. God lyd har derimot vært viktig opp i gjennom historien, og det går mange historier rundt. For eksempel var en av de viktigste grunnene til at motstandsbevegelsen i Norge holdt motet oppe at de kunne nyte musikk sammen, da naturligvis uten tillatelse fra Nazistene som krevde absolutt fravik fra slike aktiviteter. Musikk fortsetter å være en viktig del av vår hverdag, og for produsentene bak høyttalere, forsterkere og stereo, så har det uten tvil vært en lang reise. Gjennom innovasjon har mange vokst opp til å slå markedet, mens giganter har falt. Allikevel er det kanskje like interessant å se på nisjebedriftene som har oppstått. Danske Densen er en av disse innenfor markedet for forsterkere. Dette er et marked som mange nærmest har ansett som umulig å entre, av mange grunner, men helst at de store aktørene har et så godt grep om markedet. Densen har derimot gjennom sin enestående kvalitet og sitt slepne design virkelig tilegnet seg en nisje. Dette danske merket har ikke like mange år på papiret som gigantene, men det stopper ikke Densen fra å virkelig vise store muskler. Blant et bredt utvalg av modeller hos HiFifreaks tilbys det i dag high end forsterkere fra Densen. Dersom du er på søken etter god lyd, så har du så absolutt kommet til rett sted.

Bredt spenn i modeller

Selv om nisjemerker ofte kun tilbyr et par modeller, og det til helt overdrevne priser, så velger Densen en ganske annerledes rute. Her står fokuset på å tilby et high end produkt, men allikevel la folk flest teste ut produktene. Ved å tilby et par modeller som appellerer til middelklassen, løser Densen dette utmerket. Her finner vi både Densen B-410XS og Densen B-310+. Selv om disse modellene naturligvis ikke holder den ypperste kvaliteten som de aller beste modellene gjør, så er disse fortsatt milevis bedre enn de aller fleste forsterkere i markedet. I tillegg er det viktig å huske på at HiFifreaks sin businessmodell uten mellommenn gjør at prisen blir enda lavere for deg som forbruker. Dersom du ønsker å investere litt større summer, så har naturligvis nisjen også noe for deg. Densen sin B-serie har en rekke fantastiske modeller. Enten du går for konservative Densen B-130XS eller virkelig slår på stortromma med Densen B-275, så er du garantert absolutt ytterste kvalitet. Kvalitet er uten tvil et nøkkelordet for denne merkevaren, og dersom du er en av de hvor kun det beste er godt nok for deg, så er dette absolutt merket for deg. Med et evinnelig fokus på det beste i dagens marked, så er Densen klar til å servere deg en herlig opplevelse. Hos HiFifreaks finner du et godt utvalg av deres modeller, og du er nærmest garantert å bli fornøyd med denne ypperlige merkevaren.