Castle Knight 1 Castle

Castle Knight 1

Castle Knight 1

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, July 23 om du beställer innan 2 days, 22 timmar and 48 minuter!


kr 2 799 /Par


Knight Series


Castle Knight Series er et femstjerners høyttalersortiment som leverer ekte trefinér med unik kabinetteknikk for strålende ytelse.


Castle Knight-serien består av to høyttalere og tre gulvstativ. Knight 1 og Knight 2 er begge toveismonterte konstruksjoner, mens gulvstående Knight 3, Knight 4 og Knight 5 inneholder Castles proprietary TPT (Twin Pipe Technology) bassbelastningssystem, som bruker det indre volumet i kabinettet til å utvide bassresponsen.

* Påkrevde felt

+ -    • Kompakt

    • Tradisjonell engelsk lyd

    • Mange finishvalg

    • Krever forsterker

Knight Series

 

Castle Knight Series er et femstjernes høyttalersortiment som leverer ekte trefinér med unik kabinettekning for strålende ytelse.

 

Castle Knight-serien består av to høyttalere og tre gulvstativ. Knight 1 og Knight 2 er begge toveismonterte konstruksjoner, mens gulvstående Knight 3, Knight 4 og Knight 5 inneholder Castles proprietary TPT (Twin Pipe Technology) bassbelastningssystem, som bruker det indre volumet i kabinettet for å øke bassresponsen.

 

TPT er en ny variant av overføringslinjebelastning, som leverer dyp bass uten "boom" som kan forekomme ved tradisjonelle refleksporter.

 

I mange høyttalerutforminger er romklangen lett påvirket av fram- eller bakspolingsrefleksporter, hvilket kan forårsake hørbar resonans ved visse bassfrekvenser. Selv om dette kan gi inntrykk av en kraftfull bassrespons, maskerer det resulterende "boomet" andre lave frekvenser, hvilket gjør at basslyden blir langsom og dårlig definert. I stedet utnytter TPT-systemet det indre volumet i kabinettet for å utvide bassresponsen, som gir et jevnt resultat som forsærker hovedbassdriverutgangen perfekt.

 

 

Videre kabinett akustisk teknikk

 

TPT kobler den bakre utgangen fra bassenheten til luften i rommet via en luftkolonne i kabinettet. Denne kolonnen er lagt inn for å optimere bassenhetens utgang ved lave frekvenser, på samme måte som luftkolonnene i et pipeorgel overfører energi på en effektiv måte, slik at lytteren kjenner og til og med hører lavfrekvensutgangen. TP eller "Twin Pipe" refererer til den interne layouten der drivenheten er plassert delvist nedover i en brettet, avsmalnet kolonne. Dette går gjennom kabinettets bunn og er massebelastet av luften som sitter fast mellom denne "porten" og sokan.

 

Resultatet er en dyp, tonefull og veldefinert bass fra høyttalere som enkelt kan fylle et stort antall romsformer og størrelser.

 

 

Bass og mellomtone-elementer er laget av en blanding av naturlige fibre som er ekstremt stive og lette.

 

Dette innebærer at de kan utføre som et perfekt stempel med tilstrekkelige hastigheret til å kunne spore selv de mest komplekse musikalske poengene. Kornenes tilfeldige natur bidrar til et eksepsjonelt membran som er fri for resonans og "ringen" av kjegler formet av mindre materialer.

 

Samtlige fire høyttalere kobler en 25mm tekstilkvol diskanthøyttaler med en innovativ spole i aluminiumskjernen, hvilket gir en ytelse som stemmer overens med eller til og med overstiger den mulige båndbredden som er mulig fra metallkvoler, samtidig som man unngår de inneboende problemene relatert til disse.

 

Knight-serien er tilgjengelig i et utvalg av syv håndlagde, ekte trefinér fra hele verden og, om mulig, fra forvaltede skogsressurser.

Walnut, Rosewood, Natural Oak, Mahogany, Antique Oak, Black Oak and Cherry.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Castle
Weight 4.5000
Typ 2-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 88dB
Impedans 8 Ohm
Frekvensomfång 46Hz - 24kHz
Anbefalt forsterker strøm 15 - 100W
Diskant 25mm Tweeter
Bass/Mellomtone 130mm Woofer
Størrelse 290 x 165 x 265mm