Castle

Er du på utkikk etter det lille ekstra? Castle gir deg ypperste lydkvalitet til en fantastisk pris og en elegant retro design. Castle Knight Series når terningkast seks med sine unike høyttalere i ekte trefiner skapt med en helt ny kabinett-teknologi. Når du ber med deg dine venner hjem til et grillparty eller andre festiviteter, så vil du kunne stille med den desidert beste lyden. Castle vektlegger utseende og har satset på trefiner som skaper et vakkert retrodesign. Hvis du likte utseendet på de første høyttalerne på 70 tallet, så vil du garantert elske Castle. Forskjellen er bare at lyden er ekstremt mye bedre og tilpasset dagens krav.
Pris

180 per side

3 vare(r)

Pris

180 per side

3 vare(r)


Castle

Castle er pur perfeksjon

På hifi-freaks.no får du kjøpt Castle’s to mest kjente modeller: Castle Knight og Castle Avon. Bestemte på både perfeksjon og muligheten til å ta i bruk Transmission Line-høyttalerprinsippene, startet Castle-ingeniørene en treårig undersøkelse av akustikk, matematikk og alle prestasjonsaspekter ved slike høyttalere. Resultatet var et gjennombrudd i TL Theory. I sin enkleste forklaring overstyrer kjøringen linjen på to forskjellige punkter over både dempingsproblemet og tap av energi, noe som resulterer i en jevn effektrespons fra de laveste og rett gjennom mellomfrekvensen. Med den banebrytende Twin Drive Transmission Line-teknologi, kombinert med ekte trefiner, håndlaget og polert til fingerspissene, er Castle Avon en fryd for både øyne og ører. Avon-serien gir delikatesse og glitrende detaljer i måten de reproduserer musikkinstrumenter og stemmer på. Avon Series fokuserer ikke bare på TDTL Transmission Line-teknologien. I tillegg til Avon 4 og 5 gulvhøyttalere, er Avon 1 og Avon 2 bokhyllehøyttalere og Avon C senterkanalhøyttalere, noe som betyr at du kan konfigurere Avon-høyttalere for vanlige stereoanlegg og hjemmekinooppsett etter eget ønske. De andre høyttalerne i serien bruker en kombinasjon av Single Drive Extended Line og Twin Drive Extended Line-teknologi for å oppnå en rå lyd. Avon C kommer i antikk eiketre. Avons design bruker en ultra-tynn legeringsbøyle som er nøyaktig plassert i et kraftig tverrfelt, hvor båndet fungerer som både talespole og membran. På denne måten drives hele strålingsområdet direkte og reagerer nøyaktig på musikksignalet uten energilagring eller oppbrudd. Sammen gir direkte stasjonen og den lave massen av båndet en fantastisk musikalsk detaljering og uttrykk.

God lyd og et vakkert design

Castle Knight-serien består av to høyttalere og tre gulvhøyttalere. Knight 1 og Knight 2 er begge toveis-monterte design, mens gulvstående Knight 3, Knight 4 og Knight 5 inneholder Castle's TPT (Twin Pipe Technology) bassbelastningssystem, ved hjelp av det interne volumet på kabinettet for å utvide bassresponsen. Bass og mellomstore kjegler er utformet av en cocktail av naturlige fibre som er ekstremt stive og lette. Dette designet bidrar til en eksepsjonelt inert membran som er fri for resonans. Alle fire høyttalerne har en 25mm tekstilkvol diskanthøyttaler som gir en maksimal ytelse. Knight Series er tilgjengelig i et utvalg av syv håndlagde, ekte trefinér ifra hele verden også, så godt det lar seg gjøre, fra miljøvennlige administrerte skogressurser. TPT er en ny variasjon på overføringslinjestyring, og gir dyp bass som kan skyldes tradisjonell refleksport-lasting. I mange høyttalermodeller er rommodusene vektlagt av fremre eller bakre refleksporter, noe som kan forårsake lydresonans ved de bestemte bassfrekvensene. Selv om dette kan gi inntrykk av en kraftig bassrespons, maskerer den resulterende "boom" andre lavfrekvenser, noe som gjør basslyden sakte og dårlig definert. I stedet bruker TPT-systemet det indre volumet til kabinettet for å utvide bassresponsen, og gir et jevnt og jevnt resultat som forsterker hovedbasedriverens utgang perfekt. Dersom du er på utkikk etter god lyd, så anbefales absolutt Castle’s vakre høytalere til en skikkelig god pris hos HiFifreaks.