Cambridge Audio CXC Cambridge Audio

Cambridge Audio CXC

Cambridge Audio CXC

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, December 17 om du beställer innan 1 day, 11 timmar and 6 minuter!


Vanlig pris: kr 4 999

Special Price kr 3 899/St   inkl. MVA og tollDedikert CD-transport
Utformet spesifikt for å gjøre kun én ting. CXC spinner CD-er og henter ut lyddataene med perfekt presisjon, slik at du kan høre nyanser du aldri har hørt før i spor du har hørt 100 ganger før. Og takket være dens hel-digitale utganger fungerer den i perfekt harmoni med våre CXA60 og CXA80 integrerte forsterkere

* Påkrevde felt

+ -


Sentralt for CXC er vårt legendariske S3-servo design. Utformet for effektiv gjenoppretting av CD digitale data med toppmoderne feilkorreksjon, er den konstruert for å spille av audio CD-er på en glimrende måte. Flerfunksjonsstasjoner kan rett og slett ikke konkurrere med den. Utformingen ble faktisk utviklet for vårt flaggskip, 851C CD-spilleren, og gir minimaldisk-jitterog utmerket feilkorreksjon for den mest presise og nøyaktige avspillingen av CD-er.

Siden det ikke finnes noen digital til analog omforming i CXC, utgir den CD-signalet i digital form når den brukes sammen med CX-Serie forsterkere, og støtter seg til den høye kvaliteten av Wolfson DAC-en i CXA forsterkeren for de avgjørende stadiene i digital til analog omformingen. Resultatet er et vell av detaljer og klarhet fra CD-samlingen du aldri har hørt før.

Elektronikk (og dermed lydkvalitet) er spesielt utsatt for vibrasjon, og det er derfor vi har brukt et lav-resonans, akustisk dempet metallchassis, for å eliminere så mye vibrasjon som mulig, og sørge for at den høyeste lydkvaliteten utvinnes fra musikken din.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 4.7000
Kategori CD Transport
Digitale utganger S/PDIF coaxial / TOSLINK optical
Output impedance <75ohms
Mål forstærker HxBxD 85 x 430 x 315mm