Cambridge Audio TV2 (v2) Cambridge Audio

Cambridge Audio TV2 (v2)

Cambridge Audio TV2 (v2)

Tilgjengelighet: Utsolgt


kr 2 699 /St   inkl. MVA og toll


Soundbase med Bluetooth
Noen sier at hvis det ikke er brakk, må du ikke fikse det. Vi sier, selv om det er vunnet en What Hi-Fi? pris, kan vi gjøre det bedre. Så du kan fremdeles forvente deg den rike, balanserte lyden og klarheten til TV2 mark en, men med ekstra HDMI ARC, en 50% større forsterker, overlegen Bluetooth-kvalitet og flere EQ-innstillinger til fingerspissene. Men vi holdt en viktig komponent den samme - prisen.

* Påkrevde felt

+ -


BMR® DRIVERS

Kan en boks virkelig levere en bred, balansert lydopplevelse? Vi vet at det kan. BMR®-driverne vi bruker er unike, de beveger seg i to retninger samtidig, så fra en langt mer kompakt driver får du en enorm, perfekt balansert og godt spredt lyd.
MALL BASE, STOR BASS

TV2 leverer eksepsjonell kraft fra en liten profil. Vi anbefaler å sitte TV-er opptil 40 "direkte på basen. For større skjermstørrelser, sjekk ut TV5-en eller skyv TV2-en inn i en hylle på medieenheten.

Den nedover skyte subwooferen gir utrolig bass. Det holder også høyttaleren trygg for banker eller utilsiktet hærverk - hvis du har barn eller kjæledyr, kan du sette pris på dette ...
TILKOPLINGER

Strøm via Bluetooth eller velg et kablet alternativ fra HDMI ARC, TOSLINK Optical, RCA eller 3,5 mm Aux-in. Vi har også lagt alle kablene du trenger i esken, så ingen siste øyeblikk løper tilbake til butikkene.
EQ INNSTILLINGER

Velg mellom fire forskjellige lydmodus for å optimalisere lyden for det valgte innholdet: Filmer, musikk, TV og stemme.

Vi har også inkludert justerbar basskontroll på fjernkontrollen, slik at du har kontroll over å øke bassen uansett hvilken modus du bruker.

 

Denne teksten er maskinoversatt
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 6.0000
Typ Soundbase
Lådkonstruktion Basreflex
Diskant 2 x 57mm (2.25") Balanced Mode Radiator
Mellanregister 2 x 57mm (2.25") Balanced Mode Radiator
Basselement 1 x 165mm (6.5") subwoofer
Størrelse 550 x 100 x 333mm
Bluetooth Ja
Analog linjeinngang RCA / 3.5mm
Digitale innganger HDMI ARC / Optical
fjernkontrol remote only
Øvrigt 4 EQ Settings - Movie, Music, TV and Voice