Cambridge Audio C46 Cambridge Audio

Cambridge Audio C46

Cambridge Audio C46

Tilgjengelighet: Utsolgt


kr 1 999 /Par   inkl. MVA og toll


Opplev ekstraordinære nivåer av forfining fra praktisk talt usynlige høyttalere

Aldri før har du hørt en slik nøyaktighet, detaljer og realisme fra en høyttaler som du vil slite med å finne på rommet ditt. Denne brede spredningen i takhøyttaleren gir ypperlig integrasjon i ethvert hjem, med den bitte lille 80mm diameter som er mindre enn 3 mm stolt når den er montert i taket. De er raske og enkle å montere, og ristene kan males for å blandes harmonisk inn.

+ -


Opplev ekstraordinære nivåer av forfining fra praktisk talt usynlige høyttalere

Aldri før har du hørt en slik nøyaktighet, detaljer og realisme fra en høyttaler som du vil slite med å finne på rommet ditt. Denne brede spredningen i takhøyttaleren gir ypperlig integrasjon i ethvert hjem, med den bitte lille 80 mm diameter som er mindre enn 3 mm stolt når den er montert i taket. De er raske og enkle å montere, og ristene kan males for å blandes harmonisk inn.

Minx C46-høyttalerne ble opprettet i Cambridge Audios forsknings- og utviklingssenter i hjertet av London av et team med en lidenskap for utrolig lyd, og omskriver helt regelen om hva som er mulig fra miniatyrhøyttalere ... Som en praktisk talt usynlig surroundhøyttalerløsning som del av Minx 5.1-system, installert rundt hjemmet ditt for å bringe musikk diskret til alle rom eller brukt i matriser i et kommersielt miljø for å gi en jevn spredning av lyd. C46 er utrolig allsidig.

Fullt testet til IP65, som sikrer at intet støv eller vann kan passere og utstyrt med en svellende pakning som svulmer under eksponering for varme for å blokkere røyk, er C46 egnet for et bredt spekter av miljøer.

Med BMR (Balanced Mode Radiator) -teknologi, fungerer denne designen ypperlig og dekker et usedvanlig stort lydavtrykk, noe som betyr at sammenlignet med konvensjonelle høyttalere må du installere mindre av dem for å få det samme jevne lydnivået over et bredt område.

 

Denne teksten er maskinoversatt   
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 0.4600
Känslighet 86dB (2.83 Vrms input)
Impedans 8 Ohms compatible
Frekvensomfång 120Hz – 20kHz
Anbefalt forsterker strøm 15-200 Watts
Bass/Mellomtone 1 x 2.25’’ (57mm) BMR driver
Størrelse 98mm (height) x 88mm (diameter) (inc. outer bezel). Inside diameter/mounting hole required: 75mm