Audiolab M-ONE Audiolab

Audiolab M-ONE

Audiolab M-ONE

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Monday, February 1 om du beställer innan 23 timmar and 53 minuter!


kr 10 799 /St   inkl. MVA og toll


Audiolab M-ONE er en kompakt integrert forsterker og det nyeste medlemmet i M-DAC-familien. Samtidig som vi utnytter vår anerkjente DAC- og forsterkningsteknologi i én bitte liten boks, sikrer en rekke analoge og digitale tilkoblinger, aptX Bluetooth og USB at du får en spennende lydopplevelse med en oppløsning på opptil 384 KHz.

* Påkrevde felt

+ -

    

    
PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • 2x40watt i 8ohm

  • Bluetooth APT-X

  • D/A konverter

  • USB input

Audiolab M-ONE er en kompakt integrert forsterker og det nyeste medlemmet i M-DAC-familien. Samtidig som vi utnytter vår anerkjente DAC- og forsterkningsteknologi i én bitte liten boks, sikrer en rekke analoge og digitale tilkoblinger, aptX Bluetooth og USB at du får en spennende lydopplevelse med en oppløsning på opptil 384 KHz.

 

En forsterker for moderne musikkelskere

På utsiden er M-ONE nesten identisk med M-DAC+, Audiolabs flaggskip innen DAC-komponenter. Den har det samme kompakte aluminiumskabinettet og er liten nok til å kunne stå diskré plassert på et skrivebord, bord eller en hylle, med den samme OLED-skjermen og det samme elegante dobbeltrotasjonssystemet. Men mens frittstående DAC-er krever en egen effektforsterker for å kunne drive et par høyttalere, har M-ONE i dette lille kabinettet plass til stereoeffektforsterkning av passende høy kvalitet samt forforsterkning for både analoge og digitale kilder.

 

Nå over til DACs magi

M-ONEs DAC-del er utstyrt for å kunne bearbeide PCM-lyddata på opptil 32 bits / 384 KHz via USB, noe som gjør at M-ONE er forsterket for å kunne dra full nytte av digital lyd med høy oppløsning både nå og i fremtiden. USB-inngangen støtter også DSD-filer (det digitale lydsystemet som opprinnelig ble utviklet for Super Audio CD), noe som gir kompatibilitet med DSD64, DSD128 og DSD256 – en betydelig integrasjon, ettersom DSD spiller en viktig rolle på den kommende høyoppløselige lydscenen.

 

Filter for alle slags musikkilder

For å få mest mulig ut av Audiolab M-ONEs avanserte lydbehandling, inngår en rekke filtre som kan justeres av brukeren for å finjustere lyden fra digitale kilder etter egen smak. Et utvalg av tre PCM-filtre og fire DSD-enheter tilbyr lydjusteringsalternativer for å kunne ivareta varierende lydkvalitet fra ulike digitale nedlastingsfiltyper og kilder.

 

I’ve Got The Power

Forforsterkerdelen kombinerer minimalistisk design med komponenter av høy kvalitet, noe som garanterer en kort, direkte signalvei for å bevare renheten i lyden. Volumet styres digitalt i det analoge domenet og mater direkte ut til klasse AB-effektforsterkeren, noe som gir en effekt på 40 W per kanal til 8 ohm – kraftig nok til å få effektive, moderne høyttalere til å fylle et rom uten den minste anstrengelse.

 

En støysvak, lineær strømforsyning mater alle kretser fra DAC-en til effektforsterkeren, med en skjermet, presis toroidformet transformator og flere strømforsyningsdeler for å minimere kryssinterferensen. Denne kompromissløse kretsdesignen muliggjør et åpent og kraftig oppskalert lydnivå med skarpe detaljer og raske, presist definerte musikalske overganger. Når den brukes med høyttalere av egnet kvalitet, overgår M-ONEs ytelse sin minimale størrelse.

 

Foruten hovedstrømsforsterkningstrinnet, har M-ONE den samme hodetelefonforsterkeren av høy kvalitet som finnes i M-DAC og M-DAC+, noe som gjør at den er like godt egnet til hodetelefoner som til høyttalere.Produkt anmeldelser


“Its star turn is that this amp is combined with company's superb decoding supplied across a suite of digital imputs.”


avforums - Best Hi-Fi Amplifier 2017


 


 “A great all-in-one package with a beguiling sound and an impressive range of features. Has the potential to form the heart of a beautiful-sounding system.”


Hi-Fi World - 5 Globes Award


 


 “Punchy, engaging sound; decent power output.”


H-Fi Choice - Recommended


Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Audiolab
Weight 5.5000
Kategori Integrerad förstärkare
Effekt 4Ω 3x 60 watt
Effekt 8Ω 2x 40 watt
Analog linjeinngang 2x RCA
Digitale innganger 1x koaxial, 1x optisk, 1x Bluetooth
1x USB-B (till PC), 1x USB-A (till Apple devices)
høretelefonudgang ja, 6,35 mm jack
Bluetooth-tilkobling Ja
fjernkontrol remote only
terminaler (hvor mange sæt) Anslutning för ett par högtalare
Sampling Frequency 32-bit / 192kHz (Optisk, Koaxial)
32-bit / 384kHz (USB)
2.8MHz (DSD64), 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256)
trigger funktion ja, 12V
Input Sensitivity 515mV
Input impedance 10K
Frequency response 10-30kHz (-3dB)
Total harmonisk distorsion (THD) 0.01%
Signal-to-noise ratio 81 (1W @ 1 kHz)
Mål forstærker HxBxD 114mm x 247mm x 292mm