Audiolab M-EAR (4D) Audiolab

Audiolab M-EAR (4D)

Audiolab M-EAR (4D)

Tilgjengelighet: Utsolgt


kr 8 199 /St   inkl. MVA og toll


M-EAR 4D er en treveis design med sportslige fire drivenheter - en for høye frekvenser, en annen for mellomtone og to for bass.
+ -

    
PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

Samarbeid for å innovere

Audiolab er mest kjent for sine DAC-er (digital-til-analoge omformere), CD-spillere og forsterkere, så utviklingen av in-ear monitorer (IEMs) er noe av avgang for merkevaren. For å møte utfordringen, nærmet Audiolab ACS - verdensledende innen design og produksjon av in-ear-skjermer.

ACS ble grunnlagt for mer enn 20 år siden av musiker Andy Shiach, og har et enormt rykte i den "proffe" verden som strekker seg over live musikk, kringkasting, motorsport og mer. Selskapets skreddersydde in-ear kommisjoner og hørselsvern utstyr brukes av en rekke store navn, fra Little Mix til U2, The X Factor til Formel 1.

For 10 år siden utvidet ACS tilbudet med en rekke avanserte øreskjermer for forbrukere, og gir rave anmeldelser over hele linjen. Audiolab M-EAR-serien representerer den siste generasjonen av ACSs klasseledende teknologier, utviklet i samarbeid med Audiolabs designteam for å skape universelle tilpassede IEM-er som gir ekte high-end-ytelse til konkurransedyktige prispunkter.

 
En fest for ørene dine

Begge M-EAR-modellene har ACSs patenterende IRIS-teknologi (Intelligent Resonance In Silicone), skapt for å maksimere det musikalske potensialet for balanserte ankerførere. IRIS konstruksjonsmetoder tillater presis akustisk innstilling, og smelter sammen den skarpe, åpne detaljene som kjennetegner balanserte IEM-er med høy ytelse med en musikalsk varme og flyt som andre produsenter ikke klarer å matche. I tillegg har M-EAR 4D en portert balansert ankerdesign for bassdriverne, med et hulrom i silikonet som er nøyaktig balansert for føreren - dette er unikt for ACS.

En annen ACS-funksjon integrert i begge M-EAR-modellene er SSI (Sound Stage Imaging) - en avstemningsteknikk hentet fra ACSs spesialdesignede manifoldteknologi. Dette utvider lydbildet og skaper mer plass rundt individuelle instrumenter og stemmer, noe som forbedrer sonisk definisjon og følelsen av å være til stede ved en levende musikalsk forestilling.

Resultatet, for M-EAR 2D, er et par separate IEM-er som leverer stram, punchy bass, fengslende mellomtone-klarhet og skarp, ren høyfrekvensdetalj uten harmonisk interferens. Invester i M-EAR 4D og lydeffekten er enda større plass, skala og dynamisk uttrykk.

En in-line mikrofon er inkludert for håndfri bekvemmelighet når du ringer, men dette er ingen vanlig miniatyrmikrofon - det er en Knowles SiSonic MEMS-basert mikrofon, valgt som et resultat av ACSs pro-lydopplevelse for utmerket bredbåndstemme reproduksjon i støyende miljøer.

For å sikre en tettsittende passform og suveren støyisolering, har M-EARs seks par ørespisser i tre forskjellige størrelser. De er utviklet av ACS og laget av minneskum, og de dannes sakte til formen på øregangen for å skille lytteren fra støy utenfra, samtidig som de gir utmerket komfort. Takket være reduksjonen i omgivelsesstøy, forblir musikalsk detalj krystallklar selv ved lavere volumnivå

 

Denne teksten er maskinoversatt   Produkt anmeldelser


“There’s no end of in-ear headphones available nowadays but these new Audiolab offerings are amongst the best. The 2Ds are smooth and detailed with good bass presence - but the 4Ds take all this and add an extended low-end. ”


Hi-Fi World - 5 Globes Outstanding Amongst The Best


 


 “Speed, bite and most importantly fun... a very compelling partner to spend time with...the manner in which it delivers music and engages the listener is consistently appealing.”


Hi-Fi Choice - Recommended


Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Audiolab
Weight 20.5000
Typ 4x balanced armature drivers
Känslighet 115dB @ 0.1V (1kHz)
Impedans 66 Ohms (@1kHz)
Frekvensomfång 20Hz-20kHz