Audiolab

Audiolab ble lansert for første gang i 1983, og kom som en bombe på den ekstremt konservative Hi-fi bransjen som ofte var rådende på den tiden. Da Audiolab sendte den ekstremt velklingende, integrerte 8000 A forsterkeren ut på markedet, ble bransjen grundig rystet. Plutselig kunne man få samme overbevisende og troverdige lydkvalitet som ellers bare var reservert for det virkelige high-end segmentet, for bare en brøkdel av prisen. Og så var kursen lagt. Audiolab ble deretter betraktet som et rent value-for-money varemerke over hele verden. Og det av en god grunn.
Pris

180 per side

12 vare(r)

Pris

180 per side

12 vare(r)


Audiolab

Gjør deg klar for en herlig opplevelse

I dagens samfunn der stress og lite fritid oftest står på agendaen, så gjelder det å virkelig slappe av når en får sjansen. De aller fleste tyr til underholdning, da enten filmer, TV-serier eller musikk. Disse har alle til felles at de roer oss ned og lar oss skyve tankene over på noe annet. Selv om opplevelsen kanskje kan virke avslappende, så er det kun de færreste som faktisk utnytter det maksimale potensialet til disse opplevelsene. Dette stammer i det enkle faktumet at folk flest simpelthen ikke har god lyd i sine hjem. Ofte nøyer folk seg med høyttalerne direkte fra TV-en, PC-en eller kanskje et par gamle hodetelefoner. Selv om vi nordmenn er helt desperate etter underholdning, så investerer vi fint lite i god lyd, og dette er synd. Allikevel stammer dette fenomenet fra et stort problem i bransjen. Det er nemlig slik at prisene ofte blir presset opp til helt urealistiske og unødvendige nivåer, mye grunnet mange mellomledd og andre kostnader. HiFifreaks bekjemper disse kostnadene med en jernhånd, og målet er å tilby god lyd til alle hjem. En av modellene som HiFifreaks er absolutt stoltest av å tilby til en lavere pris enn resten av markedet er Audiolab. Dette merket er anerkjent for lyd på sitt aller beste, så her er det bare å gjøre seg klar for en herlig opplevelse. Audiolab er en absolutt perle av en merkevare, og med et så godt utvalg, så er det ingen tvil om at du kan finne noe som passer deg her.

Noe for alle og enhver

Mange produsenter velger å fokusere sin produksjon på et par modeller av gangen. Audiolab tilbyr derimot et bredt utvalg, og det helt uten å gjøre noe kompromiss på kvaliteten. Her er faktisk kvaliteten det aller viktigste, og utvalget kommer i andre rekke som en bonus til den brede kundebasen. Enten du bare vil teste ut god lydkvalitet for første gang og kanskje ikke vil ut med de helt store beløpene, eller er bestemt på å investere en god sum, så får du akkurat det du trenger her. For førstnevnte er Audiolab MDAC Mini et utmerket valg. Denne stilige, lille modellen kan lure alle og enhver med sin størrelse, men her er det kompakt med kvalitetslyd. Dette er en gjenganger i modellene fra Audiolab, og fenomenet kan sees i alle modellene opp til den mest ettertraktede, nemlig Audiolab 8300A. Dette er en forsterker som gang på gang vinner tester, grunnet sine fantastiske evner. Er du virkelig på utkikk etter å smake på god lyd, eller kanskje bare imponere andre, så er denne det riktige valget for deg. Uansett hvilken modell du velger i Audiolab sitt utvalg, så er du derimot sikret meget god kvalitet. Som en bonus bør det nevnes at HiFifreaks sin businessmodell vil spare deg for de store ekstrasummene du ellers hadde måttet pøst ut i en vanlig elektronikkbutikk. Gled deg over god lyd, og det til en billigere pris enn noensinne!