Høyttalerstativ

Det å kjøpe seg høyttalere gir en ufattelig god følelse. Allikevel er det ikke alltid like lett å plassere disse slik at det ser fint ut i hjemmet. Det er her høyttalerstativ spiller en viktig rolle. Med et høyttalerstativ er du sikret at høyttalerne ikke ser malplasserte ut. Ikke bare vil ditt hjem se bedre ut, men lyden vil også bli forbedret. Høyttalerstativene er spesialdesignet for at lyden skal treffe rommet på best mulig måte, og med disse slipper du unødvendig skurring. Nyt både bedre design og mer utnyttelse av dine høyttalere med disse enestående høyttalerstativene.
Pris

180 per side

4 vare(r)

Pris

180 per side

4 vare(r)


Høyttalerstativ

Anskaff de beste høyttalerstativene

Mange tror at dersom de bare kjøper de aller beste høyttalerne, så vil de få den aller beste lyden. Naturligvis vil lyden være bedre enn den gamle radioen eller et par kompakte høyttalere. Allikevel er det mange feilsteg de som kjøper høyttalere begår. Rommene vi lever i er aldri tomme, og det er alltid objekter som kan fange og omdirigere lyden. Akustikk er ingen enkel sak, og de aller fleste vet ikke engang hvilken effekt det har på deres høyttaler. Hifi-freaks er meget stolt over å selge høyttalere og våres enestående utvalg av disse. Allikevel er vi kanskje enda mer stolte over å selge unike høyttalerstativ som forbedrer din opplevelse. Disse er ganske unike, fordi de ser kun ut som et møbel. Allikevel utgjør disse en mye større forskjell enn det de fleste kan tenke seg. Ved å plassere høyttalerne i høyden, unngår en mange blokader og objekter som kan fange lyden på de lavere nivåene. Da flyter lyden bedre rundt i rommet, og du får en bedre balanse på din musikk. Et annet viktig poeng er at høyttalerstativene tillater en bedre organisering av ditt høyttalersystem. Et par høyttalere og en ledningsbunt ser neppe bra ut på ditt stuegulv. Med et høyttalerstativ ser situasjonen med ett mye bedre ut, og du får organisert systemet også. Det er mange fordeler ved et høyttalerstativ, og når du først får smaken på disse vil du aldri se deg tilbake.

Stødige og trofaste

Hifi-freaks tilbyr i dag 4 forskjellige høyttalerstativ. Felles for alle er at de har en meget god kvalitet. Disse kan du virkelig stole på at vil være stødige og trofaste i jobben med å holde på dine høyttalere. De er også slitesterke og flotte designmøbler som passer inn i de fleste hjem. Du kan velge mellom svart, sølv og hvit på de fleste modellene. Den første av modellene, Stancette er et meget godt og billig alternativ. Dette er et stødig høyttalerstativ som garantert bevarer dine høyttalere godt. Her får du løftet høyttalerne godt opp i høyden, slik at lyden runger over hele rommet og ikke blir blokkert av objekter i gulvhøyde. Denne modellen koster kun 849 kr, altså et røverkjøp uten like. Den andre modellen i Hifi-freaks sitt utvalg, Wharfedale ST-1 tilbyr mange av de samme egenskapene. Wharfedale oppfordrer til å ikke la noen av faktorene ved god lyd bli overlatt til tilfeldighetene. Med deres høyttalerstativ er du garantert å heve kvaliteten på lyden. Denne modellen får du for kun 1500 kr. Skal du ha integrerte kabler derimot, så er Triangle S02 valget for deg. Dette er blant de aller beste høyttalerstativene i markedet og det passer for de som virkelig vil investere i god lyd. Med integrerte kabler slipper du ledninger slengende rundt, ettersom alle gjemmes inne i høyttalerstativet. Du garanteres også her en meget god forbedring av lyden. Kort oppsummert finner du alle de beste høyttalerstativene hos Hifi-freaks, og det til den beste prisen i markedet.