Cambridge Audio YoYo S Transportable højttalere

Cambridge Audio YoYo S

Cambridge Audio YoYo S

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 9 timmar and 26 minuter!


kr 1 799 /St   inkl. MVA og toll


(S) står for små og utenfra, det er nøyaktig hva denne høyttaleren er. Meget kompakt og perfekt bærbar. Men bak stoffet, (S) kan skilte med en rekke komponenter valgt for den mest kraftfulle og høykvalitetsytelsen du kan passe inn i en høyttaler i denne størrelsen. Så lyden er alt annet enn liten.

* Påkrevde felt

+ -


BLUETOOTH SPEAKERS - DESIGNED HI-FI ENGINEERS

(S) rommer to komplette drivere, en subwoofer og en passiv bassradiator - dette er hva du kan se rundt baksiden av høyttaleren, og er hvordan (S) leverer virkelig responsiv, nøyaktig bass til lyden din.
GESTEKONTROLL

Det berøringsfølsomme kontrollpanelet har også bevegelseskontroll. Så du kan sveipe hånden over panelet fra venstre til høyre for og fra høyre til venstre til, uten å trykke på noen knapper.
USB-LADING

Så mye som vi elsker smarttelefonene, slipper batteriets levetid oss ​​ofte ned. Så vi har inkludert en USB-ladeport, så selv om du ikke er koblet til strømnettet, kan du fylle opp telefonens batteri.
TALETelefon

Hvis en samtale kommer inn mens du er tilkoblet, kan du ta samtalen fra høyttaleren via den innebygde mikrofonen og oppleve stor klarhet og volum. Og hvis rommet tilfeldigvis er fullt av mennesker… vel, de kan også bli med.
 

(S) pakker opptil 14 timers bærbar batterilevetid. Så det er en 14-timers fest eller 2 x 7-timers middagsselskap eller 7 x 2-timers film eller 14 x 1-timers Zumba-økt før du må lade opp på nytt.

 

Denne teksten er maskinoversatt   
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 1.2000
Størrelse 246 x 128 x 67mm
Bluetooth Ja
Analog linjeinngang 3.5mm
Bluetooth-tilkobling Ja
Apple Airply nei
fjernkontrol nej
Batteri Ja 14h
Øvrigt Hands free control panel / Built-in high quality microphone