System

Ved å anskaffe et komplett høyttalersystem får du alt du trenger i ett eneste kjøp. Det er også mye penger å spare på å kjøpe system, faktisk flere tusenlapper. Dersom du ettersøker bedre lyd i ditt hjem, så er dette et utmerket alternativ. Vi tilbyr 4 forskjellige system som alle har de egenskapene du er ute etter, slik at du kan nyte den gode musikken. Med rabatter på opp til 60 % på det som allerede er lave priser, så bør det være liten tvil om hvor du bør kjøpe ditt neste system. Unn deg noe fint og anskaff et system som vil endre ditt liv.
Pris

180 per side

3 vare(r)

Pris

180 per side

3 vare(r)


System

Kjøp høyttalersystem av ekspertene

Det å anskaffe lydutstyr som høyttalere, forsterkere, hodetelefoner, osv. er aldri enkelt. Mye av dette bunner i de stive prisene de fleste forhandlere tilbyr. Det er også sjeldent et godt utvalg, spesielt av de modellene med høyere kvalitet. Dette er noe Hifi-freaks har jobbet aktivt for å endre. Gjennom vår unike business modell, hvor mellommenn og unødvendige prisøkninger er ofret, blir prisene mye lavere for deg som kunde. De lave prisene står derimot ikke i stil med utvalget og kvaliteten. Tvert imot, kvaliteten er til tider mye bedre enn det du får i de vanlige kjedene, og det for tusenlapper mindre enn hva de krever for den lave kvaliteten deres. Det kanskje aller mest imponerende tilbudet omhandler høyttalersystemene Hifi-freaks tilbyr. Ved å anskaffe disse kan en fort spare store penger, ettersom en kjøper i bulk. En sikrer seg også at alle komponentene står i stil med hverandre, og at man har et helhetlig design. Da er du garantert en bedre opplevelse, og du kan nyte musikken til det absolutte fulle.

Finn det høyttalersystemet som passer deg

Hifi-freaks tilbyr i dag 4 helt enestående høyttalersystem fra den kjente merkevaren Wharfedale. Denne klassikeren har vært i markedet helt siden 1932, så her er det nok av erfaring å nyte godt av. Siden 2008 har denne gamle traveren for fullt fokusert på høyttalersystem, og dette synes. Med helt enestående lyd bringer Wharfedale glede til mange hjem. Uansett hvilken av de 4 variantene du velger, så er du garantert et godt resultat og en bedre lyd i ditt hjem. Wharfedale Vista 150 er først ut, og dette er virkelig et alternativ for de som ønsker et billig høyttalersystem. Til kun 1599 kr får du et helt høyttalersystem som kommer til å heve atmosfæren i din hjem. Nå kan du endelig spille høy musikk uten forvrenginger, og både bass og diskant vil flyte gjennom rommet. Det er også verdt å merke seg at den originale prisen er på 3599 kr, slik at du sparer hele 56 % dersom du anskaffer denne modellen i dag. Dersom du er glad i å spare store penger og fortsatt motta veldig bra kvalitet, så er Wharfedale Crystal 4.3 et meget godt valg for deg. Den originale prisen er på 9299 kr, men hos Hifi-freaks får du den nå for kun 3699 kr. Da sparer du svimlende 60 %! Wharfedale Crystal 4 mini og Wharfedale DX-1SE er heller ingen dårlige alternativer, og her sparer du henholdsvis 54 % og 37 %. Dette er helt latterlige besparelser. Hifi-freaks jobber derimot hardt for dette, slik at du kan bruke pengene på kvaliteten og ikke betale for unødvendige mellommenn i alle ledd. Her får du produktene så direkte som mulig slik at prisen blir så lav som mulig. Dersom du er ute etter et høyttalersystem, så er det ingen tvil om hvor du bør handle. Hifi-freaks gir deg den beste kvaliteten til latterlig lave priser.