Wharfedale SW-15 Subwoofer

Wharfedale SW-15

Wharfedale SW-15

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, July 7 om du beställer innan 2 days and 34 minuter!


kr 8 999 /St   inkl. MVA og toll


SW-serien av subwoofere tilbyr et ytelsesnivå som man ikke før har kunnet finne i denne klassen. Revolusjonerende driverenheter, forsterkermoduler og filtertrinn finnes på hver eneste modell.

* Påkrevde felt

+ -


  • 15" Baselement!

  • Kraftfull förstärkere

  • Portad kabinet

  • Kan spela i stora rum

SW-serien av subwoofere tilbyr et ytelsesnivå som man ikke før har kunnet finne i denne klassen. Revolusjonerende driverenheter, forsterkermoduler og filtertrinn finnes på hver eneste modell. De oppnår den perfekte balansen mellom effekt og lydkvalitet, og tilbyr bemerkelsesverdige lydtrykknivåer, samtidig som de bevarer nok kontroll for å ansees for å være av audiofil kvalitet. Dette er kun mulig ved å bruke materialer som brukes i romfartsindustrien og banebrytende teknologi i driverenhetene våre.

 

Den nye serien av SW-subwoofere har en rekke nye funksjoner. De har nå ikke-pressede papirkonuser for å øke egendempningen, forbedre virkninger fra overganger og økt stivhet i selve den innvendige konstruksjonen til konusen. Senterventilene er belagt med kobber for å redusere de magnetiske forstyrrelsene og forbedre varmespredningen.

 

SW-subwooferne bruker fremdeles de solide og velkonstruerte effektforsterkerne, og er optimalisert for høy effekt på lave frekvenser og egner seg ideelt for film eller musikk. Med det varierte utvalget av finisher for kabinettene – rosentre/valnøttperle/hvit sandex/blackwood-vinyl med høyglanset lydskjerm – tar disse subwooferne seg godt ut med matchende gulvhøyttalere.

 
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Wharfedale
Weight 0.0000