Wharfedale Jade 3 Kompakte høyttalere

Wharfedale Jade 3

Wharfedale Jade 3

Tilgjengelighet: Utsolgt


kr 8 999,00 /Par


Kompromissløs lyd med en enorm besparelse: «Flawless» Wharfedale Jade 3 spilles med høyfrekvenspresisjon, referansekalibreringsforlengelse og autoritative nedganger.
+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • 3-vägs högtalare

  • Bra i test!

  • Alu diskant

  • Keramisk mellanton

  • Acufibre element

  • Kraftfull bas

  • Pianolack

 

Kompromissløs lyd med en enorm besparelse: «Flawless» Wharfedale Jade 3 spilles med høyfrekvenspresisjon, referansekalibreringsforlengelse og autoritative nedganger.

 

Wharfedale Jade 3 har den eksepsjonelle høyfrekvente kapasiteten, den følsomme presisjonen og referansekalibreringsforlengelsen fra sitt mindre søskenbarn. På samme måte presenterer denne treveis bokhyllemodellen enestående nyanser, mikroharmoni, transienter og innviklinger. Likevel svøper Jade 3 også inn de lavere frekvensene med mer autoritet, kontroll og nåde enn sitt søskenbarn Uansett om du spiller jazzsang, elektronisk musikk, overveldende symfonier eller dirrende metall, får du realisme, umiddelbarhet, tonalitet, dyptgående hastighet, sammenheng og naturlighet, så vel som fast, hard bass og muligheten til å rocke seriøst ut. Og du får det for en betydelig nedsatt pris som er mye mindre enn den man vanligvis betaler for en høyttaler av denne størrelsen. 100% Music Direct Money-Back Guaranteed.

 

«Wharfedales feilfrie – og bemerkelsesverdige – Jade 3 smeller til langt over prisen sin. Faktum er at jeg anbefaler at alle med et høyttalerbudsjett på opptil $ 5000 per par å overveie å kjøpe Jade 3.»
– Stereofil

 

Enestående transparens, nøytralitet og renhet
Renhet skiller de fineste høyttalerne fra det aller beste. Det finnes svært få design der en komponent ikke legger til noen lydsignatur, klangfarge eller forvrengning til kildematerialet. Wharfedales Jade-serie bygger på et slikt prinsipp. Vi snakker om seriøs åpenhet, fullstendig nøytralitet og et fenomenalt uttrykk. Lydholografi tar deg med til innspillingsstudioet eller konsertstedet. Instrument og vokal plasseres i sine egne separate rom. Alt uten forstyrrelser, tilgjorthet eller ubalanse. En kompromissløs høyttaler for den kompromissløse lytteren – Jade 3 har ekstraordinære lydnivåer og et stilig utseende.

 

«Da tiden var kommet for å gå fra en favorittkilde til en annen, var jeg alltid uvillig til å ta steget – jeg hadde så mye moro med platen som snurret på spilleren og jeg ville ikke at den skulle stoppe. Hvis det ikke er nok for å gi Wharfedale Jades en høy anbefaling, så vet jeg ikke hva som er det. »
– Thomas J. Norton, Home Theater

 

Tekniske fremskritt for en bedre lytteopplevelse
Som de rastløse innovatørene de er, har Wharfedale introdusert flere teknisk smarte verktøy i Jade 3. Ved hjelp av alle tilgjengelige verktøy de hadde, gikk selskapet over til datastøttet modellering og presisjonsbasert teknologi for å utvikle en perfeksjonistisk design. Jade 3-kjeglen består av Acufiber, som kombineres med glass og karbonfiberens følsomhet i en selvdempende vevd matrise, opphever farging og bryter opp stående bølger. Et banebrytende, lineært drivmotorsystem, lasteskapsboks og skreddersydde Crystalam-kabinetter bidrar også til høyttalerens utrolige effektivitet og resonansfrie lyd.

 

En høyttaler du kommer til å være stolt over å vise frem, og en garanti som du kommer til å elske
Wharfedale innså at de fleste moderne musikkelskere ønsker både herlig lyd og utseende, og sørget for å gi Jade 3 et flott utseende som gjør at du også kan invitere til et moteshow. Dette er en høyttaler som du kommer til å være stolt over å kunne vise frem hjemme hos deg i mange år fremover. Buede kabinetter og elegante linjer gjør at Jade 3 vekker oppsikt samtidig som de smelter inn i omgivelsene. Og med Music Directs 60-dagers pengene-tilbake-garanti, har du all grunn til å få et par Jade 3 inn i ditt liv.Produkt anmeldelser


 "“Wharfedale's flawless—and remarkable—Jade 3 punches way beyond its price. In fact, I'd recommend that anyone with a speaker budget of up to $5000/pair”
“It's difficult to review a speaker that reveals no flaws or shortcomings over a wide range of recordings, and the Wharfedale Jade 3 was just such a speaker.”
Wharfedale Jade 3, Stereophile

 "The Wharfedale Jade 3 monitor speaker will blow your socks off!”
“The Jade 3 likes to push its weight around, but it's also tonally accurate and highly transparent. It has the right stuff.”
Wharfedale Jade 3, Cnet
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Wharfedale
Weight 11.8000
Typ 3-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Closedcabinet
Känslighet 86dB
Impedans
Frekvensomfång 45Hz – 24kHz ±3dB
Anbefalt forsterker strøm 30W - 150W
Diskant 1" (25mm) Alu high frequency dome
Mellanregister 3" (76mm) Alu-pulp composite midrange cone
Basselement 6.5" (150mm) Acufibre bass cone
høyttalertilkobling Bi-wire
Størrelse 433 x 246 x 400 (mm)