Wharfedale Jade 1 Kompakte høyttalere

Wharfedale Jade 1

Wharfedale Jade 1

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 7 timmar and 19 minuter!


kr 6 999 /Par


Wharfedale Jade 1


Den renheten som tilbys av Wharfedale Jade 1 skiller de aller beste høyttalerne fra de veldig gode, og er fortsatt en av de mest ettertraktede kvalitetene innen lyd. Særdeles få konstruksjoner omfavner renhet i den utstrekningen der en komponent ikke legger til noen lydsignatur, timbre eller distorsjon til kildematerialet.

* Påkrevde felt

+ -

PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER


    • 3-veis høyttaler

    • Alu diskant

    • Keramisk mellomtone

    • Acufiberelement

    • Pianolakk

Wharfedale Jade 1 - Høyttaler til bokhylle

 

Spar stort på disse vidunderlig stemte, bemerkelsesverdig konstruerte og vakkert ferdigstilte bokhyllehøyttalere.

 

Den renheten som tilbys av Wharfedale Jade 1 skiller de aller beste høyttalerne fra de veldig gode, og er fortsatt en av de mest ettertraktede kvalitetene i lyd. Særdeles få konstruktsjoner omfavner renhet i den utsrekning der en komponent ikke legger til noen lydsignatur, timbre eller distorsjon til kildematerialet. Wharfedales Jade-serie bygger på slike prinsipper. Vi snakker strålende gjennomsiktighet, fullstendig nøytralitet og fantastisk voicing. Et lydbilde som tar deg til innspillingstudioet eller konsertscenen. Instrumenter og vokaler som blir perfekt plassert i sine respektive områder. Alt sammen uten interferens, kunstighet eller ubalanse. Dette er kompromissløse høyttalere for kompromissløse lyttere, som tilbyr ekstraordinær ytelse og smart utseende. Disse bokhyllehøyttalerne går helt til toppen blant de beste high-end audioverdier tilgjengelig, og er nå tilgjengelige til en fantastisk pris.

 

"Jeg ble overrasket av Jade 1s høyfrekvente prestasjon: den var følsom, veldefinert og utmerket forlengelse, hvor den hold fast ved hver eneste note og nyanse det lille øyeblikket lenger, hvilket var imponerende for en høyttaler til sin pris. En prestasjon som er vanskelig å uttrykke med ord, foruten å si at det er strålende."

- Andrew Robinson, Home Theater Review

 

Jade 1 finner dype nyanser og delikate detaljer i din musikk

Den minste i Jade-serien, Jade 1, motbeviser sin størrelse så til de grader. Den kan skryte av eksepsjonelle høyfrekvenskapabiliteter, delikat presisjon og referansekaliberforlengelse, og trives med å presentere nyanser, mikroharmonier, transienter og detaljer. Mennesket stemme er anerkjent som den vanskeligste lyden å reprodusere, men Jade 1 ønsker denne utfordringen velkommen. Realisme, umiddelbarhet, tonalitet, dypbegående hastighet, samhørighet og naturalisme: Du får alt i bøtter og spann. Og du får det til en pris som er mye, mye lavere enn hva du vanligvis belastes for en høyttaler av denne kvaliteten.

 

Perfeksjonistisk design bygget på banebrytende teknikk

Wharfedale introduserer flere teknologisk kunnskapsrike redskaper i Jade 1. Ved å bruke alle tilgjengelige verktøyer til disposisjon har selskapet omdannet datastyrt modellering og presisjonsbasert konstruksjon til å komme opp med et perfeksjonistisk design. Jade 1-kjeglen består av Acufiber, som knytter sammen lydhørheten til glass og karbonfiber i en selvdempende vevd matrise, som opphever farging og bryter opp stående bølger. Et banebrytende linært drivmotorsystem, aperiodisk kabinettbelastning og Crystalam-kabinetter bidrar også til høyttalerens utrolige effektivitet og resonansfrie lyd.Produkt anmeldelser


 “The Jade 1 bookshelf speaker from venerable manufacturer Wharfedale at $1,199 is an achievement that is difficult to put into words, except to say it's brilliant.”
“Because of its diminutive size and elegant shape, it scores high on the wife acceptance scale and, because it doesn't cost half a kidney, your children will still get to go to college. And you? You'll be left to enjoy one of this industry's newest great loudspeakers”
Wharfedale Jade 1, Hometheater Review


Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Wharfedale
Weight 8.4000
Typ 3-vägs stativhögtalare
Lådkonstruktion Closedcabinet
Känslighet 85dB
Impedans
Frekvensomfång 65Hz – 24kHz ±3dB
Anbefalt forsterker strøm 30W - 120W
Diskant 1" (25mm) Alu high frequency dome
Mellanregister 3" (76mm) Alu-pulp composite midrange cone
Basselement 5" (125mm) Acufibre bass cone
høyttalertilkobling Bi-wire
Størrelse 358 x 195 x 328 (mm)