Wharfedale Crystal 4.3 Gulvhøyttalere

Wharfedale Crystal 4.3

Wharfedale Crystal 4.3

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, February 25 om du beställer innan 2 days, 14 timmar and 46 minuter!


kr 4 999 /Par   inkl. MVA og toll


For musikk- og filmelskere


 


Wharfedale Crystal 4 Series-høyttalere er laget for musikk- og filmelskere som søker høykvalitets, fullverdig hjemmekino-løsning til en pris på inngangsnivå. Bokhylle- og de gulvstående høyttalerne i serien yter like godt innen 2-kanals systemer som for seg selv.

* Påkrevde felt

+ -


PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER


  • Valuta for pengene

  • 3-veis høyttalere

  • Soft-dome diskant

  • Kevlar mellomtone

  • Kompakt

  • Krever forsterker

CRYSTAL 4

For musikk- og filmelskere

 

Wharfedale Crystal 4 Series-høyttalere er laget for musikk- og filmelskere som søker høykvalitets, fullverdig hjemmekino-løsning til en pris på inngangsnivå. Bokhylle- og de gulvstående høyttalerne i serien yter like godt innen 2-kanals systemer som for seg selv.

 

Wharfedale har designet høyttalere siden 1932. De originale designene av grunnleggeren Gilbert Briggs ble laget for musikalitet og ytelse, og mens mye har forandret seg med tanke på teknologier som drivermateriale og produksjonsmetoder, har Wharfedales ingeniører opprettholdt en lignende tilnærming til Crystal 4 designet.

 

Crystal 4-serien er utviklet for spenning, spesielt for filmer og musikk, og demonstrerer en dekning og dybde som vanligvis assosieres med langt dyrere hjemmekinosystemer. Berusende høyfrekvenser og kraftig bass, som stort sett er takket være vår velprøvde driverteknologi.

 

Crystal 4-serien finnes i et utvalg av svart, hvit eller valnøtt finish i vinyl som passer i alle hjem.

 

Premium Kevlar Weave Low / Mid Drivers

Kevlar er det valgte matierialet for lavfrekvensdrivrutinene i Wharfedales ledende produkter. Det er lyst, stivt og sterkt. Til og med våre inngangsnivå-høyttalere i Crystal 4-serien bruker et premiumkvalitets vevd Kevlar-nett i bass og mellomregisterdriverne (100mm bassdriver i Crystal 4.1 bokhyllehøyttaler, og en 125mm mellomdriver i Crystal 4.3 gulvsåtende høyttaler). Kombinert med Wharfedale’s avanserte motorsystemer og egenproduksjon for å sørge for høyest mulig kvalitet, leverer Crystal 4 tale med klarhet og lydvirkninger for spesialeffekter i filmer.

 

Proprietary Propylene Manufacturing

På Crystal 4.3 gulvstående høyttaleren kompletterer en ekstra polypropylen-bassdriver høyttaleren, og igjen gjør egenproduksjonen det mulig å bruke proprietære teknikker for å sikre best mulig ytelse. Mens dårligere polypropylendrivere kan forvrenge under stress fra veldig dynamisk musikk og lydspor, bruke Wharfedales ingeniører en spesiell teknikk for å redusere denne effekten. En spesiell ”Hot Compacted Woven” polypropylen blir brukt, hvor justerte polypropylenfibre blir tilsatt i en matrise av termoformet polypropylen. Dette resulterer i en mye sterkere driverenhet og reduserer dermed forvrengning, selv ved store musikalske topper.

 

Optimalisert dekning

Crystal 4-serien inneholder også Crystal 4.C senterkanal-høyttaler, muligens den viktigste høyttalerene i et hjemmekinoanlegg, som er ansvarlig for ca. 80% av dialogen. Derfor har Wharfedale rettet spesiell oppmerksomhet mot en umiddelbar «i rommet» lyd med en naturlig balanse. Den myke dome-diskanten, som finnes i alle Crystal 4-modellene, sikrer en bred spredning, slik at flere lyttere kan oppleve det samme rike lydfeltet.Produkt anmeldelser


 "Lassen Sie sich vom Blick aufs Preisschild nicht täuschen! Das Surround-Set Crystal 4 von Wharfedale liegt in allen Belangen definitiv über dem Niveau, das durchschnittlich zu erwarten wäre. Dank des Technologietransfers aus höherpreisigen Modellen des britischen Herstellers punktet das 5.0-System mit hochwertiger Ausstattung, sehr sauberer und edler Verarbeitung und nicht zuletzt hervorragendem Klang."
Wharfedale Crystal 4, Lite Magazin - Awarded 1+ Einstiegsklasse


Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Wharfedale
Weight 14.5000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 88dB
Impedans
Frekvensomfång 50Hz - 20kHz
Bass extension 45Hz
Anbefalt forsterker strøm 25-120W
Diskant 25mm Soft Dome
Mellanregister 125mm Woven Kevlar Cone
Basselement 165mm Polypropylene Cone
høyttalertilkobling Single-wire
Størrelse 922 x 205 x 255 (mm)