Quad S-4 Gulvhøyttalere

Quad S-4

Quad S-4

Tilgjengelighet: På lager

Skickar i morgon om du beställer innan 1 timme and 31 minuter!


Vanlig pris: kr 12 999

Special Price kr 7 999/ParDelikat lyd, kraftig leveranse!

* Påkrevde felt

+ -  • Høy kvalitet

  • Bånddiskant

  • Ufarget lyd

  • ABR

  • Bi-wire

  • Krever forsterker

Quad har alltid vært stolte av å kunne tilby en komplett løsning for musikkelskere. Hver Quad-komponent passer perfekt til hifi-systemets øvrige deler og er utformet med et mål, nemlig å være «The Closes Approach to the Original Sound».

 

Quad S-seriens høyttalere oppfyller dette målet på et beundringsverdig sett. Med en ny bånddrivenhet som gjennom sofistikerte crossover-nettverk er innrettet til Quads avanserte bass/mellomregister-drev leverer alle høyttalere i serien originalytelse med nyanser og lidenskap.

 

Quad lanserte sin første høyttaler, Corner Ribbon, allerede under mono-tiden i 1949. Det var virkelig et presisjeprodukt, men den tilbød også noe særegent, et spesielt tydelig og detaljert øvre mellomnivå for treble-ytelse fra en stor og følsom båndriver.

 

Naturligheten og troigheten til lydgjengivelses av den originale Corner Ribbon ble hyllet av hi-fi-pressen. Både den nye S-serien og flaggskipet Z-serien har begge fått innflytelse fra denne klassiske høyttaleren, i to nye moderne høyttaler-serier som tar den delikate og vakre lyden i en kraftigere og mer moderne høyttaler.

 

Kabinettet er vakkert presentert med avrundede toppkanter på forsiden og baksiden, og bruker en sandwichkonstruksjon av alternative lag av MDF og høydensitets-sponplate for å redusere panelresonansen til under lydnivået.

 

Estetisk er utseendet en klassisk Quad, men subtilt oppdatert, og tilgjengelig i svart og hvit pianolakk, samt mahognytrefinér.  

  

Delikat lyd, kraftig leveranse

Alle S-seriens modeller har en skreddersydd båndtrebleenhet, som uanstrengt gir utvidede høyfrekvenser som er lydmessige overlegne i forhold til det som leveres av typiske dome-diskanter.

 

Mens mange bånddrivere er veldig delikate og lett tilbøyelige til å brenne ut hvis de blir overstyrt, er den nye båndenheten utviklet spesifikt for S-serien en helhetlig moderne affære, hvor kun de nyeste teknikkene og materialene er brukt. Båndet i seg selv er en sandwichkonstruksjon som gjør den robust nok til å håndtere høydrevne forsterke, og er helt nedsenket i et kraftig magnetfelt, slik at det oppnår sin dobbelte rolle i å være både talespole og lydutmåler.

 

I tillegg til å levere utmerket naturlig respons og ypperlig musikalsk detalj, er lyden fra denne båndenheten behagelig helt opp til de høyeste musikalske overtonene utenfor menneskelige hørselsgrenser. Kontrollert styring opprettholder denne lydkvaliteten over en bred, horisontal bue for å dekke alle lyttere, mens vertikal spredning er skreddersydd for å unngå gulv- og takrefleksjoner, hvilket resulterer i den reneste høyfrekvente ytelsen i lydopplevelsen.

 

ABR-driverdesign

Bånddiskanten er justert med Quads Kevlar-kuplede bass- og midrange drivere gjennom sofistikerte crossover-nettverk. Mens stativ-modellene bruker nøye innstilte, reflekterende porter med bakspenning for å øke basen, er gulvstativene uvanlige, i form av at de inkorporerer tre ABRer (Auxiliary Bass Radiatiors) i stedet for en port. Disse passive, bakspillende bassenhetene støtter hoveddriverne for å utvide bassresponsen ned til 35 Hz, samtidig som de opprettholder en nøyaktig gjengivelse av instrumentenes grunnprinsipper.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Quad
Weight 20.5000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion ABR
Känslighet 88dB
Impedans
Frekvensomfång 44Hz ~ 23kHz
Bass extension 37Hz
Anbefalt forsterker strøm 40-200W
Diskant 12 x 45 mm True Ribbon
Mellanregister 100mm Woven Carbon Fibre Cone
Basselement 125mm Woven Carbon fibre Cone
høyttalertilkobling Bi-wire
Størrelse 925 x 180 x 330 (mm)
Övrigt 2 x 125mm ABR