Høyttaler

Gulvstående høyttalere plasseres direkte på gulvet, uten stativ. Markedets beste og mest eksklusive høyttalere finnes i denne kategorien. Fulltone-gulvhøyttalere gjengir hele frekvensområdet, fra den dypeste bass til den høyeste diskant, og mange gulvhøyttalere er i stand til å spille svært høyt og dynamisk uten forvrengning.
Pris

180 per side

121 vare(r)

Pris

180 per side

121 vare(r)


Høyttaler

Høyttalere du vil elske

Vi nordmenn mynter ofte på oss at vi er meget musikalske og at vi elsker musikken. Enten det er Kygo eller kor, så synger og danser vi med. Det er ganske merkelig når en tenker på hvor sære nordmenn er. Vi bruker også musikken som en metode til å roe det hele ned. Bruken av musikken kan variere vidt, og det ingen korrekte eller ukorrekte svar her. En ting er derimot sikkert, og det er at de aller færreste nyter musikken til det fulle. For de som ikke har hørt musikk gjennom skikkelige høyttalere før, så høres det kanskje litt drøyt ut at dette skal være så mye bedre at en bør ut med tusenlappene. For de som derimot har hørt forskjellen, så er valget åpenbart. Dersom en godtar dårlige høyttalere, godtar en også å gå glipp av det enorme potensialet musikken besitter. Det er derimot ofte dyrt å kjøpe høyttalere hos de populære forhandlere. Her går produktene gjennom mange ledd fra produsent og til deg, slik at prisen bare baller på seg i det uendelige. Hifi-freaks er et selskap som ønsker å fjerne disse prisbarrierene og la vanlige folk i gata som deg få tilgang til høy kvalitets lyd billig og enkelt. Ved å sparke ut mellommennene og forhandle beinhardt, kan Hifi-freaks stolt tilby deg høyttalere av meget høy kvalitet til nesten halvparten av prisen av det du har sett disse til tidligere. Her er det rett og slett bare å løpe og kjøpe!

Høy kvalitet og godt utvalg

Ikke bare er de mest populære kjedene meget dyre på pris, men de har også sjelden et godt utvalg av høyttalere. Der de fleste kjeder begrenser seg til et par modeller, har Hifi-freaks importert 7 av de aller beste merkene i markedet. Innen hvert merke finner du også en rekke modeller. Dermed kan du velge det som passer deg, enten det står på design, farge, pris eller andre faktorer. Felles for alle høyttalerne er derimot at du får den kvaliteten du søker. Her kan du spille høyt og det uten noen form for forvrenginger. Dersom du aldri har hørt skikkelig god lyd, så vil du få deg en overraskelse. Kanskje oppdager du nye sider ved den musikken du har elsket i flere tiår? Hifi-freaks tilbyr deg markedets beste merker, og det til en latterlig lav pris. Du får for det meste dobbelt så god kvalitet for samme pris som hos de populære kjedene. Merker som Wharfedale, Quad og Earthquake koster flere tusenlapper mer i butikkene, så hva venter du egentlig på? Uansett om du bare skal nyte musikk på egenhånd i ditt hjem etter en lang arbeidsdag eller om du skal be en gruppe venner over, så fortjener du god musikk. Med den hverdagen de fleste av oss lever, så er det viktig å danse seg løs, synge med eller rett og slett bare lene seg tilbake og nyte tonene her og der. Hifi-freaks gjør det mulig for alle nordmenn å nyte god lyd.