HiFifreaks?


Vi startet opp HiFi-freaks av enkle grunner. Fortjenestemarginene i hi-fi-bransjen er skyhøye og servicen er ikke god nok. Hos HiFi-freaks er vårt mål å gjøre noe med dette ved å sette nye standarder innen service og tilby lave, konkurransedyktige priser. Derfor har HiFi-freaks valgt å gå DIREKTE TIL DEG og har satt ned prisen med beløpet som tilsvarer videresalgsmarginen. I stedet for å ha en stor, flott butikk bare for å tjene mer på varene, har vi valgt et konsept der vi selger direkte til deg for lave priser.

Ideen bak HiFi-freaks kom fra Thomas Sillesen og Daniel Nielsen. Både Daniel og Thomas har alltid vært interessert i alt innen hi-fi, og for Michael økte interessen under hans praksisperiode som markedsøkonom hos Densen. Disse ulike bakgrunnene og kunnskapene har gjort det mulig å skape en synergi i arbeidet mot det felles målet.

VI IMPORTERER SELV ALLE VARER – LAVE PRISER DIREKTE TIL DEG!

Fortjenestemarginene i bransjen er ganske enkelt for høye. Derfor har vi til hensikt å gjøre noe med dette. Vi driver som et distribusjonsfirma med et svært enkelt mål:
Vi ønsker å yte den beste servicen og selge de beste produktene til den beste prisen. Derfor har vi kvittet oss med våre videreforhandlere og selger direkte til deg. Dette innebærer at du nå kan finne et bredt spekter av produkter som tidligere er blitt solgt i Skandinavia med en pris som er opptil 50 % lavere!

INGEN BUTIKKER – PRØV HJEMME HOS DEG SELV!

Vi har kvittet oss med store butikker fylt med ansatte for å gi deg bedre priser. Men det betyr ikke at vi i HiFi-freaks har glemt hvor viktig det er at du kan prøve og teste produktene i din egen stue. Derfor kan du returnere varene til oss i opptil 30 dager etter kjøpet, dersom du skulle angre. Vi sender gratis (ved bestillinger over 500 kr), og dersom du skulle angre, betaler vi også returfrakten. Så hvis du drømmer om nytt hi-fi-utstyr, så finnes det ingen grunn til å vente – det er helt risikofritt og du kan høre lyden fra det nye utstyret i din egen stue sammen med resten av utstyret ditt.

Daniel Valentin Nielsen

Daniel Valentin Nielsen

Allon Hecht

Allon Hecht

Ditlev Leth

Ditlev Leth

Henrik Pedersen

Henrik Pedersen

Sofie Thorup

Sofie Thorup

Daniel Juel Nielsen

Kenneth Durr

Sandra Barisic

Sandra Barisic

Daniel Juel Nielsen

Daniel Juel Nielsen

Thomas Sillesen

Thomas Sillesen