Densen Dino amp Forsterkere

Densen Dino amp

Densen Dino amp

Tilgjengelighet: Handbyggd på beställning - ca. Leverans 30 dagar


kr 15 999 /


BEGÆRNSET PARTI AF DINO AMP!

Den danske high end-produsenten Densen lanserer nå den andre av en serie nye produkter. DINO AMP er det andre produktet i Densens Dino-sortimentet, som er identifisert av halvstørrelsen sammenlignet med de vanlige Densen-produktene. Den første var Densen CAST AMP, som ble introdusert over sommeren, og har blitt en internasjonal suksess for Densen.

* Påkrevde felt

+ -


Densen har i mange år vært kjent for en lang rekke vellykkede forsterkere, alt basert på en null-feedback-topologi, som Densen var det første selskapet som brakte til markedet på begynnelsen av nittitallet. Nå er Densens DINO AMP introdusert. Senere kommer Densen OXYGEN CAST streamer, for kunder som ønsker å bruke DINO AMP i et high end streaming-system.

Den mest unike delen av Densen DINO AMP er imidlertid kraftforsterkeren. Den er basert på den kommende Densen B-390 poweramp. Et design som Densen startet designarbeidet på i 2002! Gjennom årene er det optimalisert og spiller nå på Densen HeadHoncho Thomas Sillesens referansesystem, mens Densen legger siste hånd på produksjonsversjonen av B-390, som lanseres innen utgangen av 2017, med et prisbilde på 40.000 Euro, - Densen DINO AMP bruker B-390 teknologi og topologi i en nedskalert versjon, og som sådan leverer Densen DINO AMP 2x60W i 8 ohn og 2x120W i 4 ohm. Kretsen er optimalisert for å kjøre vanskelige belastninger med letthet, for å tillate en flytende gjengivelse av musikk i alle tilfeller.

Densen har alltid hatt en sterk oppmerksomhet på strømforsyningen til produktene sine. Gjennom årene har dette resultert i at Densen utelukkende brukte egne strømforsyningskondensatorer som er designet spesielt for kretsene de blir brukt i, i stedet for å stole på standard kondensatorer og løsninger. Densen strømforsyninger har alltid inneholdt flere separate forsyninger, med fokus på ren kraft til alle ledd av produktene, og transformatorene har alltid vært vanlig, og de fleste av dem innkapslet i epoksy for å minimere påvirkningen av vibrasjoner på de sarte lydsignalene på PCB-kortet. I DINO AMP er dette naturlig nok også optimalisert, slik at det gir overlegen ytelse for hver del av kretsen. I Densen DINO AMP brukes ikke mindre enn 6 individuelle likerettere, for å sikre ren kraft i alle lydfaser.

DINO AMP er det første produktet som bruker et nyutviklet skap fra Densen. Normalt lages lydprodukter ved hjelp av plastpaneler og plateskap av plast som har blitt bøyd inn til form og pulverlakkert. Densen bruker utelukkende ekstruderte skap, der alle deler er laget av aluminium, og ekstrudert til form. Dette gjør dem i stand til å være mye stivere enn normale skap, og også bli gjort til mye strammere toleranser. Samtidig gjør det bare å bruke aluminium at skapene kan være relativt lette, til tross for skapets imponerende tykkelse, der minste tykkelse er 3 mm, og mange deler enda tykkere! Naturligvis er det en stor fordel at aluminium ikke er magnetisk, og at det ikke er noen magnetisk forvrengning av de bittesmå lydsignalene. Den endelige fordelen med aluminiumsskapet er at hele skapet fungerer som kjøleribbe, for optimal varmeavledning, ytterligere i ekstruderingen er integrerte varmefinner på begge sider av skapet. Som sådan kan kabinettet huse en massiv strømforsterker, uten å krenke de internasjonale standardene for maksimal temperatur på lydskap. Dette gjør det mulig for DINO AMP å kjøre i relativt høy skjevhet, og dermed sikre at mesteparten av lydavspillingen som foregår i klasse A, samtidig som fordelene med takhøyde og dynamikk holdes når de fungerer som en klasse AB på høye utgangsnivåer . Resultatet av alle disse prestasjonene er en flytende musikalitet som må høres for å bli trodd. Og en transparent, presis og detaljert lydbilde og en dynamikk som må høres for å bli trodd, gjør Densen DINO AMP til en nøytral og presis utøver av musikk, uansett preferanser. Man vil legge merke til at det ikke er noen visning på DINO AMP, som Densen forklarer, 99% av alle kunder vil uansett forholde seg til datamaskinen, nettbrettet eller telefonen deres for informasjon om avspilling, så det var bedre å spare pengene og bruke dem på enda høyere klasse enn normalt forbundet med lydutstyr i dette segmentet.

DINO AMP er helt laget i Danmark. PCB er robotmontert i Danmark til toleranser under 0,02 mm, alle loddinger utføres i en kunstig nitrogenatmosfære for å unngå oksidasjon av loddingene. PCB i seg selv er et 4-lags bord, der 2 lag brukes som bakkelag for å isolere kretsløpet ytterligere. Dette gjør det mulig å optimalisere signalstien, samtidig som du holder en god isolasjon fra forskjellige forstyrrelser, på grunn av grunnlagene på brettet. Som vanlig for et Densen-produkt gir Densen, foruten standardgarantien i landet der det er kjøpt, den første eieren livsvarig garanti. Denne garantien kommer på plass når den nasjonale garantien utløper, og gjøres direkte mellom Densen og eieren av produktet.

DINO AMP kan bare brukes som frittstående strømampe, i så fall den har en 5 volt utløser, for å gjøre ekstern strøm av / på tilgjengelig.

 

Denne teksten er maskinoversatt
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Densen
Weight 0.0000
Bluetooth ikke tilgjengelig
Effekt 4Ω 2 x 120W
Effekt 8Ω 2 x 60W
strømforsyning 400 VA
Mål forstærker HxBxD 64 x 220 x 310 (mm)