Densen B-250Cast Forsterkere

Densen B-250Cast

Densen B-250Cast

Tilgjengelighet: Handbyggd på beställning - ca. Leverans 30 dagar

Skickar Tuesday, July 7 om du beställer innan 1 day, 22 timmar and 55 minuter!


kr 61 999 /


Densen B-250 har etablert seg som en referanseforsterker på high end markedet gjennom årene. Nå introduserer Densen B-250CAST. Med mange av innovasjonene fra B-275 Super Leggera forforsterker, tilbyr B-250CAST et nytt ytelsesnivå fra den anerkjente B-250. B-250CAST er fylt med avanserte løsninger, som alle deler målet om å gi deg enda mer musikalitet.

* Påkrevde felt

+ -


Densen B-250 har etablert seg som en referanseforsterker på high end markedet gjennom årene. Nå introduserer Densen B-250CAST. Med mange av innovasjonene fra B-275 Super Leggera forforsterker, tilbyr B-250CAST et nytt ytelsesnivå fra den anerkjente B-250. B-250CAST er fylt med avanserte løsninger, som alle deler målet om å gi deg enda mer musikalitet.

Volumnivået styres av en ekstremt presis demper laget av Vishay metallfilmmotstander, som byttes av reléer som styres av mikroprosessoren. Sammenlignet med et vanlig volumpotensiometer av den typen som brukes i de fleste av alle forforsterker, har den mikroprosessorstyrte demperen praktisk talt ingen egenindusert støy og en ekstremt lav forvrengning. Dette resulterer i en uovertruffen presisjon og foredling, og demperen inneholder ikke mindre enn 200 trinn! Dette gjør det mulig å justere volumet veldig presist (0,5 dB) selv når lyden er så lav at en vanlig volumkontroll vil skape en ujevn balanse mellom venstre og høyre. Sammenlignet med de populære digitale volumkontrollene som brukes i mange ampere nå om dagen, er forskjellen enda større. Digitale volumkontroller bruker vanligvis FET-er for reguleringen, og har signalstier med opptil 600 komponenter inne i IC-en. Som sådan mangler de åpenhet og detaljnivå. Denne B-250CAST mikroprosessorstyrte demperen har spader!

B-250CAST inneholder stikkontakt for DP-07 MM RIAA-scenen. Det er også mulighet for å oppgradere B-250CAST med DNRG, 1NRG eller 2NRG ekstern strømforsyning for å forbedre lydkvaliteten ytterligere for å oppleve virkelig betagende musikalske opplevelser.

Forsterkningstrinnene er alle raffinerte utviklinger basert på avanserte klasse A-design, som er innkapslet på brettet for å unngå noen form for forstyrrelse av det delikate signalet. Utgangstrinnet er et dobbelt mono-design med en ekstra stor lagringskapasitet (100.000 uF) som vil gjøre de fleste andre effektforsterkere misunnelige. Denne designen produserer en musikalitet som virkelig er fremragende etter enhver standard.
 
Audiophile GOOGLE CAST-streaming.
Ved bruk av GOOGLE CAST-mottakeren har Densen B-250CAST en dedikert Densen CAST strømforsyning, som er en ekstrem PSU for lite lyd, for å sikre at GOOGLE CAST har perfekte arbeidsforhold. På toppen av det, Densen
B-250CAST har en dedikert optisk inngang, slik at GOOGLE CAST kan yte på sitt beste, med høyest mulig datakvalitet. Densen har til og med utviklet en dedikert strømledning for å koble GOOGLE CAST til B-250CAST forforsterkeren. Denne strømkabelen er skjermet for å unngå forstyrrelser og sikre en optimal ytelse. Videre utviklet Densen en Toslink-kabel for å fullføre oppsettet, og naturlig nok er denne optiske kabelen optimalisert for bruk mellom GOOGLE CAST og
B-250CAST.
En av de store fordelene med Densen B-250CAST-design er at Densen har unngått å lage sin egen programvare. Det er velkjent faktum at high end-produsenter ofte møter problemer med egen programvare, ettersom datamaskin- og telefonprodusentene utvikler ny programvare, som er uforenlig med high end-produsentens streamingprogramvare.
Det digitale signalet fra GOOGLE CAST blir konvertert til analog ved hjelp av innebygd DAC til CAST AMP. Denne DAC er basert på Densens erfaringer med DAC-design, som går tilbake til 1996, hvor Densen designet sin første DAC som et OEM-produkt for en respektert europeisk High End-produsent. CAST AMP DAC tillater 192/24, og som sådan er i stand til høyere oppløsning enn GOOGLES CAST leverer, gir dette mulighet for fremtidige oppgraderinger av GOOGLE CAST-teknologien med letthet. Videre bruker B-250CAST forforsterker DAC en DAC-brikke innkapslet i en skjermingsboks for å minimere forstyrrelser og optimalisere ytelsen. Den bruker dedikerte høyytelseskomponenter som Vishay metallfilmmotstander og kondensatorer valgt for sin soniske overlegenhet, inkludert Densens egne strømforsyningskondensatorer. Det analoge trinnet er naturlig nok et diskret design, ved hjelp av ultrasnelle transistorer, og fungerer i klasse A. Naturligvis kan denne DAC oppgraderes om nødvendig, uten å måtte endre hele B-250CAST!
 
Videre vil B-250CAST støtte NAS-stasjoner som lagring, ved å bruke BubbleUPnP og andre lignende programmer.

 

Denne teksten er maskinoversatt
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Densen
Weight 15.0000
Bluetooth ikke tilgjengelig