Cambridge Audio YoYo L Aktive høyttalere

Cambridge Audio YoYo L

Cambridge Audio YoYo L

Tilgjengelighet: På lager

Skickar Tuesday, August 27 om du beställer innan 2 days, 23 timmar and 9 minuter!


kr 4 999 /ST.


I motsetning til sine bærbare kolleger er (L) utformet for å være en fast del av hjemmelivet, og leverer eksepsjonell effekt og lydkvalitet for alle dine lydbehov. Dette inkluderer Bluetooth-streaming, innebygd Chromecast, Spotify Connect, for ikke å glemme en ARC og optisk inngang, så du kan koble TV-en din til det også.

* Påkrevde felt

+ -


LYD FØRST DESIGN

Yoyo (L) leverer et kraftig sentertrinn, pluss separering mellom venstre og høyre kanal, for en utrolig immersiv opplevelse.

 

INNEBYGD CHROMECAST

Yoyo (L) har innebygd Chromecast for å forbindes sømløst med smartenheten din, slik at du kan lytte til og kontrollere favorittmusikken din uten å måtte koble sammen. Bare trykk på cast-knappen for å oppleve musikken din med Yoyo (L)s immersive, romfyllende lyd.

 

ANVENDELIGHET GÅR HÅND I HÅND MED PRESTASJON

Vårt interne ingeniørteam har gjort sitt ytterste for å sikre en eksepsjonelt detaljert og likevel ekspansiv lyd fra Yoyo (L), i tråd med vår filosofi om å levere “Great British Sound”. Og takket være Yoyo (L)s imponerende konnektivitet, går beste prestasjon hånd i hånd med beste anvendelighet.

 

USB-LADING

Uansett hvor glade vi er i smarttelefonene våre, er batterilevetiden ofte et problem. Så vi har inkludert en USB-ladeport, slik at du kan lade telefonens batteri.

BRITISK STOFF FRA MARTON MILLS

 

LYDKOMPONENTER

Front- og sidemonterte fulldistanse drivere og subwoofere gir både presis bildebehandling og romfyllende, immersiv lyd.

 

INNEBYGD CHROMECAST

Hi-res trådløs konnektivitet som er kompatibel med hundrevis av Android- og iOS-apper. Innebygd Chromecast er et Google LLC varemerke.

 

SPOTIFY CONNECT

Bruk Spotify Connect med Spotify-appens fjernkontroll. Spotify er innebygd, slik at du fortsatt kan ringe eller bruke andre apper på telefonen din, og musikken stopper aldri.

 

BLUETOOTH OG NFC

Koble til en hvilken som helst Bluetooth-enhet, og hvis enheten din støtter NFC, kan du bare trykke den mot NFC-logoen på topp-panelet for å koble til.

 

4 LYDOPPLEVELSER

Velg mellom fire EQ-innstillinger for å optimalisere lyden din perfekt for innholdet. Velg mellom film, musikk, TV og stemme. Skru bassen opp eller ned i hver av disse modusene etter eget ønske.

 

USB-LADING

Innebygd USB-port lar deg plugge inn og lade smarttelefonen eller en annen MP3-enhet, selv når høyttaleren er frakoblet.

 

FJERNLÆRING

Yoyo (L) kan lære TV-fjernkontrollens volumkommandoer for sømløs integrering.

 

MARTON MILLS STOFFDEKSEL

Bespoke Birds Eye stoff er akustisk transparent og behandlet for å avverge smuss, vann og unødvendig slitasje.
Tekniske specifikationer

Tilleggsinformasjon

Manufacturer Cambridge Audio
Weight 4.2000
Analog linjeinngang 3.5mm AUX
Digitale innganger HDMI ARC / Optical
Digitale utganger 1 x USB (Charging Only)
Bluetooth-tilkobling Ja
WiFi ja
Spotify ja
fjernkontrol ja app og remote
Mål forstærker HxBxD 269mm x 125mm x 269mm
Øvrigt Google Chromecast build in